Erhvervsfremme og erhvervsservice

Rudersdal Kommune har fokus på at hjælpe virksomheder med etablering, udvikling, rekruttering, opkvalificering, vækstanalyser, iværksætteri m.m. 

Kontakt vores erhvervskonsulent, hvis du har brug for hjælp eller en indgang til kommunen, Erhvervshus Hovedstaden eller andre erhvervspartnere. Vi tilbyder direkte eller indirekte gennem vores erhvervspartnere i regionen en række erhvervsservices og udviklingsforløb. Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed og afholder erhvervsevents, hvor virksomhederne kan blive inspireret og dele deres erfaringer.

Du kan finde information om de enkelte tilbud på her på hjemmesiden:

Erhvervsudvikling

Eller på Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside:

Erhvervshus Hovedstaden 

Kontakt erhvervskonsulent

Kommunens erhvervskonsulent Bjørn Engsig kan hjælpe din virksomhed med at finde relevante tilbud og formidle kontakten til vores erhvervspartnere i regionen.

Du kan kontakte Bjørn Engsig på e-mail ensi@rudersdal.dk eller tlf. 7268 3138.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Erhvervsnyt i Rudersdal

Nyhedsbrevet er skrevet til virksomheder i Rudersdal, stiller skarpt på nyheder om erhvervslivet i Rudersdal, og giver samtidig overblik over relevante erhvervsarrangementer og rådgivningstilbud til virksomheder. Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang månedligt. 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Læs seneste nyhedsbrev 

Du kan læse de seneste Erhvervsnyt her.

Læs Erhvervsnyt i Rudersdal (marts 2019)​

Læs Erhvervsnyt i Rudersdal (februar 2019)

Læs mere om erhvervsarrangementer

Find kommende erhvervsarrangementer, der foruden Rudersdal Kommune er arrangeret af fx Erhvervshus Hovedstaden og HIP & Iværksætterhuset. 

‌Find arrangement‌