Spring til indhold

Vær med til at skabe det bedste børneliv

Kom og bliv vores kollega på dagtilbudsområdet i Rudersdal Kommune. Her er vi tæt på naturen, tæt på muligheder for efter- og videreuddannelse og tæt på faglig sparring og samarbejde. Og så bor vi kun en kort togtur fra København.

I Rudersdal Kommunes dagtilbud har vi en ambition om at skabe det bedste børneliv. Og selvom vi ved, at der er mangel på pædagoger, er vi ikke bange for at stå ved denne ambition. Hvad vi præcis mener, hvordan vi arbejder, og hvad det betyder for dig, kan du se i videoen herunder.

 

Se ledige stillinger her

Uddannelse er en selvfølge – ikke et gode!

Vi ved, at høje ambitioner kræver høj faglighed. Derfor tilbyder vi de bedst mulige vilkår for både kompetenceudvikling og videreuddannelse, når du bliver ansat i et af vores børnehuse. Vi har som noget helt særligt valgt, at alle ansatte kommer på skræddersyede kompetenceudviklingsforløb, der er tilrettelagt i samarbejde med Københavns Professionshøjskole og Professionshøjskolen Absalon. Så uanset om du er leder, pædagog, medhjælper eller dagplejer i Rudersdal Kommune er du garanteret et kompetenceudviklingsforløb i den styrkede pædagogiske læreplan.

 

Pædagog Line Lundemann Wos Jensen tegner med barn
Mød en medarbejder:

"Mindre end et år efter min ansættelse fik jeg mulighed for at blive teamleder og en ny diplomuddannelse"

Jeg søgte job som pædagog i Rudersdal Kommune, da jeg var på diplomuddannelse og fik oplevelsen af at Rudersdal kommune vægter faglighed højt og at alle medarbejdere skal have muligheden for at dygtiggøre sig selv i fællesskab med sine medkollegaer. Mindre end et år efter fik jeg mulighed for at blive teamleder og er blevet tilbudt en ny diplomuddannelse i ledelse for at dygtiggøre mig endnu mere i min nye stilling. Jeg oplever at vi hele tiden er i bevægelse og parate til at afprøve nye pædagogiske metoder”

- Line Lundemann Wos Jensen, pædagog og teamleder i Børnehuset Lyngborghave.

Udforsk dine jobmuligheder her Få de bedste uddannelsesmuligheder under din praktik

Dine muligheder for uddannelse

Brug naturen som pædagogisk læringsrum

Alle vores dagtilbud ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav – og derfor bruger vi selvfølgelig naturen som et pædagogisk læringsrum.

Vores børnehuse er desuden tilknyttet et naturhus. Her arrangeres der krible-krable projekter, der bliver leget jægerstenalder og afholdt fuglefestivaler. Alt sammen med udgangspunkt i et legende og lærende miljø i Rudersdals smukke naturomgivelser. Som pædagog i Rudersdal Kommune kan du være med til at planlægge besøgene i det tilknyttede naturhus i samarbejde med en naturvejleder.

Læs mere om naturhus Bistruphus her.​

 

Pædagog i naturen med børn
MØD EN MEDARBEJDER:

"Jeg ser en stor værdi i at kunne benytte den nære natur i mit pædagogiske arbejde"

Mit børnehus ligger i Bistrup. Nærområdet har rigtig mange naturskønne områder med masser af skov og mange søer. Vi bruger naturen som en del af vores pædagogiske læringsrum. Vi kigger på og undersøger naturen ved ture på egen hånd eller sammen med vores dygtige naturvejledere. Jeg ser en stor værdi i at kunne benytte den nære natur i mit pædagogiske arbejde.

Mads Holm, pædagog i Børnehuset Fredsholm

Kom med os ud i naturen her

Sæt dine evner i spil i et pædagogisk fagområde

I Rudersdal Kommune er høj faglighed og samarbejde noget, der går hånd i hånd. Vi tror nemlig på, at det bidrager til et godt arbejdsmiljø, glade medarbejdere – og selvfølgelig glade børn. Vi har brug for dig, der har lyst til at sætte dine evner i spil i et pædagogisk fagområde. Det kan være dig, som brænder for digitale teknologier i børnehøjde. Dig, som ønsker at være en del af en sangglad-certificeret institution. Eller dig, som brænder for pædagogisk idræt og motorik. Vores børnehuse tilbyder stærk faglighed og sparring indenfor forskellige fagområder.

 

Pædagog laver yoga i blåt lys
Mød en medarbejder

"Jeg har haft mulighed for at arbejde med digital læring og yoga"

Som pædagog i Rudersdal kommune har jeg haft mulighed for at arbejde med digital læring og yoga. Digitale redskaber er en del af børns hverdag, og i Børnehuset Bøgehøjen i Rudersdal har jeg mulighed for at udvikle børns kompetencer på en legende og lærerig måde, da vi har et digitalt sanserum, som jeg har designet. Bl.a. har aktiviteter som børneyoga fået en ny dimension, da det stimulerer flere af børnenes sanser, når det kombineres med lys, der følger de stille toner.

- Camilla Skyum Hansen, pædagog i Børnehuset Bøgehøjen

Se ledige stillinger her