Spring til indhold

Få de bedste uddannelsesmuligheder under din praktik

Udforsk dine muligheder for at komme i praktik eller blive pædagogstuderende på dagtilbudsområdet i Rudersdal Kommune. Her er vi tæt på naturen, tæt på uddannelse, faglig sparring og samarbejde, og så bor vi kun en kort togtur fra København.

Dine muligheder for uddannelse

Mød praktikstuderende, Mathilde, i videoen herunder og hør om hendes oplevelse:

Mød Lykke og hør om hendes oplevelse som meritstuderende hos os:

 

Find dit praktiksted

Sæt dine evner i spil i et pædagogisk fagområde

I Rudersdal Kommune er høj faglighed og samarbejde noget, der går hånd i hånd. Vi tror nemlig på, at det bidrager til et godt arbejdsmiljø, glade medarbejdere – og selvfølgelig glade børn. Vi har brug for dig, der har lyst til at sætte dine evner i spil i et pædagogisk fagområde. Det kan være dig, som brænder for digitale teknologier i børnehøjde. Dig, som ønsker at være en del af en sangglad-certificeret institution. Eller dig, som brænder for pædagogisk idræt og motorik. Vores børnehuse tilbyder stærk faglighed og sparring indenfor forskellige fagområder.

Mød praktikvejleder Malene og få gode råd til en god praktik:

Brug naturen som pædagogisk læringsrum

Alle vores dagtilbud ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav – og derfor bruger vi selvfølgelig naturen som et pædagogisk læringsrum.

Vores børnehuse er desuden tilknyttet et naturhus. Her arrangeres der krible-krable projekter, der bliver leget jægerstenalder og afholdt fuglefestivaler. Alt sammen med udgangspunkt i et legende og lærende miljø i Rudersdals smukke naturomgivelser. Som pædagog i Rudersdal Kommune kan du være med til at planlægge besøgene i det tilknyttede naturhus i samarbejde med en naturvejleder.

Læs mere om naturhus Bistruphus her.​

 

Uddannelse er en selvfølge – ikke et gode!

Vi ved, at høje ambitioner kræver høj faglighed. Derfor tilbyder vi de bedst mulige vilkår for både kompetenceudvikling og videreuddannelse, når du bliver ansat i et af vores børnehuse. Vi har som noget helt særligt valgt, at alle ansatte kommer på skræddersyede kompetenceudviklingsforløb, der er tilrettelagt i samarbejde med Københavns Professionshøjskole og Professionshøjskolen Absalon. Så uanset om du er leder, pædagog, medhjælper eller dagplejer i Rudersdal Kommune er du garanteret et kompetenceudviklingsforløb i den styrkede pædagogiske læreplan.

Muligheder for efter- og videreuddannelse

Snart færdiguddannet? Se ledige stillinger her