Spring til indhold

Indstil til Arkitektur- og Bevaringspriserne 2021

Rudersdal Kommune rummer enestående arkitektur i form af bymiljøer, bygninger og anlæg af både ældre og nyere dato. Det vil vi gerne anerkende. Derfor uddeler vi i 2021 to priser, der både hylder den nytænkende arkitektur (Arkitekturprisen) og bevaring af værdifuld arkitektur og kulturarv (Bevaringsprisen).

Indstil dit yndlingsbyggeri i Rudersdal 

Har du set et spændende nybygget hus? Eller en smuk og respektfuld renovering af et fint gammelt hus? Kender du et velbevaret og smukt ældre hus eller bygning, eller har du selv en ejendom, som du er særlig stolt af og gerne vil vise frem som eksempel på god arkitektur og byggeskik? Så indstil dit yndlingsbyggeri som kandidat til Arkitektur- og Bevaringspriserne 2021. Du kan indstille frem til 9. august 2021. Priserne uddeles på arkitekturens dag den 4. oktober 2021 ved et offentligt arrangement.

Indstil til Arkitektur- og Bevaringspriserne 2021

Læs mere om kriterier for tildeling af Arkitektur- og Bevaringspriserne 2021 herunder og dyk ned i vores visioner og politik for arkitektur og bevaring. ​

De to priser

Tidligere vindere

Forside arkitektur politik
Visioner for stedet

Rudersdals Arkitektur- og Bevaringspolitik

I Rudersdal Kommune ønsker vi at fremme omtanke for arkitekturen og omgivelserne i kommunen gennem et højt ambitionsniveau og modet til at insistere på kvalitet og respekt for stedet.

Samtidig ønsker vi at styrke den gode dialog med bygherrer, så vi har en fælles forståelse for arkitektur, stedernes identitet og kvalitet. Vi skal udvikle og vedligeholde vores byer og boligområder til glæde og gavn for både nuværende og fremtidige borgere og erhvervsliv.

Læs vores Arkitektur- og Bevaringspolitik her​

Bevaringsarbejde i Rudersdal