Spring til indhold

Arkitektur- og Bevaringspriserne 2021

Rudersdal Kommune rummer enestående arkitektur i form af bymiljøer, bygninger og anlæg af både ældre og nyere dato. Det vil vi gerne anerkende. Derfor uddeler vi i 2021 to priser, der både hylder den nytænkende arkitektur (Arkitekturprisen) og bevaring af værdifuld arkitektur og kulturarv (Bevaringsprisen).

Deltag i uddelingen af Arkitektur- og Bevaringspriserne

Den 4. oktober 2021 på arkitekturens dag uddeles priserne ved et offentligt arrangement i rådsalen på rådhuset i Holte. Du kan tilmelde dig herunder (tilmeldingsfrist 1. oktober). 

Tilmelding til uddeling af priserne

Frem til 9. august 2021 har vi modtaget en række spændende indstillinger til Arkitektur- og Bevaringspriserne, og et bedømmelsesudvalg har nu udvalgt de nominerede til priserne. Se billeder af de nominerede i billedbåndet herunder. 

Nominerede til priserne 

 

De to priser

Tidligere vindere

Forside arkitektur politik
Visioner for stedet

Rudersdals Arkitektur- og Bevaringspolitik

I Rudersdal Kommune ønsker vi at fremme omtanke for arkitekturen og omgivelserne i kommunen gennem et højt ambitionsniveau og modet til at insistere på kvalitet og respekt for stedet.

Samtidig ønsker vi at styrke den gode dialog med bygherrer, så vi har en fælles forståelse for arkitektur, stedernes identitet og kvalitet. Vi skal udvikle og vedligeholde vores byer og boligområder til glæde og gavn for både nuværende og fremtidige borgere og erhvervsliv.

Læs vores Arkitektur- og Bevaringspolitik her​

Bevaringsarbejde i Rudersdal