Spring til indhold

Vigtig info om ny beholder til rest- og madaffald

Vi sender brev i e-Boks ud til alle husstande med egne affaldsbeholdere i løbet af 2022 med information om den nye affaldsordning. Her skriver vi også, hvornår dit område får de nye beholdere, og du kan se, hvilken beholder vi har valgt at tildele din adresse.

Hvornår du får beholder til rest- og madaffald afhænger af, hvor i kommunen du bor. Du modtager et e-Boks-brev ca. tre måneder, inden du får leveret den nye beholder til rest- og madaffald. Når du får den nye beholder, er der nogle datoer, det er vigtigt, du kender til.

Vigtigt: Før du modtager brevet, behøver du ikke forholde dig til disse datoer.

Plan for levering af beholdere

Da planlægning og levering af beholdere er en stor opgave, har vi valgt at opdele kommunen i nogle områder. Det er således ikke alle, der får leveret beholdere på samme tid, men det foregår over en periode fra april til og med december 2022.

Planen for levering af beholdere er overordnet inddelt på følgende måde (med forbehold for ændringer undervejs):

  • Vedbæk, Skodsborg samt noget af Nærum og Holte: Levering af beholdere fra slutningen af april til midt i maj (uge 17, 18, 19, 20).
  • Holte, Nærum og Virum: Levering af beholdere i juni (uge 23, 24, 25, 26)
  • Birkerød og Holte: Levering af beholdere i midten af august til starten af september (uge 33, 34, 35, 36)
  • Birkerød: Levering af beholdere i slutningen af september til midten af oktober (uge 39, 40, 41, 42)
  • Birkerød, Hørsholm, Nærum (Primært etagebolig, men også villa): Levering af beholdere fra starten af november til starten af december (uge 45, 46, 47, 48)
  • Diverse adresser, som får hentet affald af en mindre skraldebil: Levering af beholdere i december (uge 50, 51)

Når du har modtaget brev i e-Boks

Når du har modtaget brev i e-Boks fra os, betyder det samtidig at din adresse er på vores leveringsliste, og du vil automatisk få leveret en eller flere beholdere. Her kan du finde praktiske oplysninger, som er relevant for dig, som snart får den nye beholder.

Alt det praktiske om din nye beholder