Spring til indhold

Bestil en tryghedsvandring

Her på siden kan du bestille en tryghedsvandring. En tryghedsvandring giver rigtig god mening, når I er flere fra nabolaget, der går sammen. Så får I mere ud af vandringen, og vi får mere information, som vi kan gå videre med. 

Når vi modtager din tilmelding, kontakter Bo Trygt projektlederen dig og aftaler det endelige tidspunkt, indhold, det geografiske område og hvordan de øvrige deltagere inviteres. 

Felter, der er mærket med stjerne (*), er obligatoriske – dvs. at de skal udfyldes.

Beskriv, hvor du tænker vandringen overordnet skal foregå. Det kan fx være vejnavne, ejerforening(er) eller vejlaug.
Skriv det ønskede tidsrum for vandringen. Det kan fx være, at I er mange, der er hjemme i dagtimerne, så arrangerer vi en tur der.
Beskriv her, om I fx oplever mange indbrud, om I ønsker viden om, hvordan man kan gøre jeres nabolag mere trygt eller om der er et område, der føles utrygt at færdes i.
Vedhæft gerne yderligere materiale
Du har mulighed for at vedhæfte billeder, længere beskrivelser mm.
Filer skal være mindre end 50 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx

Ved at trykke ”Indsend” bekræfter du, at der er indhentet samtykke til at videregive personoplysninger om dig til bestillingen af en tryghedsvandring, samt at vi må behandle dine personoplysninger til samme formål. Oplysningerne, du indsender, er i kategorien Personoplysninger. 
Vi videregiver din oplysningerne til en Bo trygt projektleder
, som kontakter dig for at aftale nærmere.  Vi sletter oplysningerne, senest 14 dage efter, at du har været på en tryghedsvandring. Fortryder du samtykket, kan det tilbagetrækkes til enhver tid. Læs mere om behandling af dine data og om dine klagemuligheder på www.rudersdal.dk/minedata