Spring til indhold

Bestil tid til Borgerservice

For at mindske risikoen for coronasmitte er der krav om, at du bestiller en tid, før du møder fysisk frem i Borgerservice. Vi opfordrer samtidig til, at I ikke møder flere personer op end nødvendigt. 

Bestil tid

Grundet de skærpede restriktioner i Rudersdal Kommune kan du kun bestille en akut tid i Borgerservice. Det gør du ved at ringe til 4611 0000.

Afbestil din tid

Skal du alligevel ikke bruge en bestilt tid, bedes du aflyse den her.

Afbestil tid

Kom til tiden, men ikke for tidligt

For at undgå, at der bliver for mange mennesker samlet i venteområdet, beder vi dig om først at møde op umiddelbart inden din tid.

Når du ankommer til rådhuset, bedes du spritte hænderne af og melde din ankomst på standeren i forhallen. Vi har håndsprit i forhallen.

Vi har desværre ikke meget plads, så du skal regne med, at du kan komme til at vente udenfor.

Vi henter dig, når det er din tur

Vi kommer ud i forhallen og henter dig, når det er din tur.

Du må ikke uden videre gå ind i selve ekspeditionslokalet, og derfor holder vi dørene låst. De borgere, der har bestilt tid og tjekket ind på standeren, vil blive hentet i forhallen. Dette er for at undgå, at der opholder sig for mange borgere ad gangen i ekspeditionslokalet.

Vi har sørget for ekstra plads og afskærmning ved medarbejderne i Borgerservice, og der er ekstra tid til afspritning mellem hver ekspedition.

Bliv hjemme, hvis du har symptomer

Hvis du har symptomer på coronasmitte (Covid-19), må du ikke møde op i Borgerservice.