Spring til indhold

Bestil tid til Borgerservice

For at sikre at alle fremmødte kan nå at få hjælp, er der krav om, at du bestiller en tid, før du møder fysisk frem i Borgerservice. Vi opfordrer samtidig til, at I ikke møder flere personer op end nødvendigt. 

Bestil tid

Du kan bestille tid til pas, kørekort, NemID, MitID, Digital Post og Skat her:

Bestil tid

Har du et andet ærinde, skal du bestille tid ved at ringe til os på tlf. 46 11 00 00.

OBS: Vi har i øjeblikket ekstraordinært travlt i Borgerservice, bl.a. pga. overgangen til MitID. Det kan derfor være svært at få en tid til MitID. 

Hvis du ikke kan få en tid inden din frist for migrering af MitID, kan du ringe til din banks support og bede om udsættelse. Det er også muligt at få hjælp til MitID, pas mv. i Borgerservice i andre kommuner end Rudersdal. 

 

Afbestil din tid

Skal du alligevel ikke bruge en bestilt tid, bedes du aflyse den. Det kan du gøre via knappen "Bestil tid" ovenfor, hvor du skal vælge "Annullér reservation".

Kom til tiden, men ikke for tidligt

For at undgå, at der bliver for mange mennesker samlet i venteområdet, beder vi dig om først at møde op umiddelbart inden din tid.

Når du ankommer til rådhuset, bedes du melde din ankomst med dit telefonnummer på standeren i forhallen. Herefter bedes du vente i forhallen, indtil du bliver kaldt op på storskærmen.