Spring til indhold

Aktivitetscenter Teglporten

Teglporten 11-15
3460 Birkerød
Skriv til os som borger
Skriv til os som virksomhed
Tlf: 46 11 39 50
Leder: Eva Vallentin Sørensen

Aktivitetscenter Teglporten

Aktivitetscenter Teglporten byder alle pensionister og efterlønsmodtagere velkommen i det brugervenlige og nyrenoverede hus, der ligger i hjertet af Birkerød og i gåafstand til bymidten og Birkerød Station. Aktivitetscenteret tilbyder et væld af spændende aktiviteter hver dag.

Aktivitetscentret er indrettet med reception og café. Der er aktivitetskøkken, dagligstue med tv-skærm, lokaler til kreative aktiviteter, IT-lokale samt et stort lokale til gymnastik og bevægelse.
Cafeen tilbyder spændende mad 365 dage om året.

Vi har lukket for aktiviteter 

Da det er vigtigt at undgå spredning af Coronavirus, særligt hos den ældre del af befolkningen, har Rudersdal Kommune besluttet at lukke ned for aktiviteter, indtil situationen bedres.

Det betyder at alle indendørsaktiviteter og arrangementer er aflyst og der vil ikke være adgang til aktivitetscentrets afdeling på Teglporten.

Genåbning af udendørsaktiviteter

 

OBS! Du kan fortsat komme til genoptræning, ligesom Rusmiddelcentret er åbent. Caféen er lukket for bespisning, men du kan fortsat købe mad som take away.

Rudersdal Kommune er i tæt kontakt med de relevante myndigheder og følger nøje de anvisninger og forholdsregler, der udstikkes her fra. For yderligere information se Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk

Vi vil her på siden informere om, hvornår aktiviteterne i centret genåbner.

Genåbning af udendørsaktiviteter 

Eva Vallentin Sørensen 

Centerleder tlf. 72 68 50 83

Kontakt og åbningstider

Tilbud på Aktivitetscenter Teglporten

Café Teglporten

Caféen åben for Take Away

På grund af corona, er det ikke længere muligt at indtage mad, kage eller kaffe i Caféen. Du kan fortsat købe mad hos os, som du kan tage med hjem til dig selv og spise. Find menuen under "Hvad tilbyder Caféen". Vi håber snarest muligt at vende tilbage til normal drift.

Frivillig på Aktivitetscenter Teglporten

Om Aktivitetscenter Teglporten

VAT Støtteforening

Om organisationen – hvem er vi