Spring til indhold

Et tryggere Rudersdal – fælles indsats mod indbrud

For at komme indbrud til livs sætter Rudersdal Kommune fokus på samarbejdet med borgere og Nordsjællands Politi

Bestil et indbrudstjek

Du kan bestille et indbrudstjek, når I er omkring 10 borgere fra samme nabolag, vejlaug eller grundejerforening. Ved et indbrudstjek holder en forebyggelsesekspert fra Bo trygt et oplæg og fremviser de bedste sikringsmuligheder, udleverer diverse materialer og viser film af bl.a., hvordan en indbrudstyv arbejder og tænker, så du og dine naboer er bedst muligt rustet til at besværliggøre tyvens arbejde. I kan også aftale, at I går en tur i jeres område, og i fællesskab finder I løsninger på konkrete problemstillinger. Det kan være steder, I udpeger som særligt utrygge måske pga. manglende belysning, eller som forebyggelseseksperten finder særligt udsatte.

Bestil her​

Efter din tilmelding vil du blive kontaktet af Bo trygt og I vil sammen sætte rammen og lægge en dagsorden for tid og sted for et indbrudstjek. Et indbrudstjek er gratis, dog skal I selv stå for eventuel mødelokale og eventuel forplejning undervejs.

Hvad kan du gøre? 

Du kan med få greb gøre tyvens arbejde vanskeligere og mindske risikoen for indbrud i dit hjem – og det behøver hverken være dyrt eller tidskrævende. 

Læs eller se 5 gode råd, som vil ruste dig og dit nabolag bedre mod indbrud. 

Se video om de 5 indbrudsråd (Bo Trygt)
 

De fem råd mod indbrud

Botrygt_jul

 

Gode råd mod indbrud i ferien

Når ferien står for døren, er det en god idé at have indbrudssikret dit hjem, så derfor giver vi dig 7 gode råd fra Bo trygt, som kan hjælpe dig med at undgå indbrud, hvis du er bortrejst i ferien. 

Det bedste, du kan gøre er at sikre dine vinduer, låse og døre og få naboen til at holde øje med dit hjem og tømme din postkasse, når du er bortrejst.

Syv gode ferieråd

Indbrud i hjemmet er forbundet med stor utryghed. Selv om indbrudsraten er faldet de sidste år i Rudersdal, er der mange indbrud sammenlignet med andre kommuner. For at komme indbrud til livs skruer kommunen op for indsatsen mod indbrud i et partnerskab med Bo Trygt og Nordsjællands Politi. Fokus er på at skabe en række kriminalpræventive indsatser, som kommunen, borgere og Nordsjællands Politi arbejder tæt sammen om. 

Du kan selv og sammen med dine naboer være med til forebygge indbrud og gøre Rudersdal tryggere. Her på siden giver vi gode råd om, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for indbrud i dit hjem og teste, hvor godt dit hus er sikret mod indbrud. 

 

 

Villavej i Vedbæk

Tag hussikringstesten

Er låsen på dine døre gode nok, har du udendørs lys, der kan styres af en bevægelsessensor, og er der sikkerhedsskruer på glaslisterne til vinduerne? Det kan være svært at vide, hvor sikret ens hjem egentlig er. På Bo Trygs hjemmeside kan du teste, hvor godt dit hjem er sikret.

Samtidig får du anbefalinger til, hvordan du kan forbedre indbrudssikringen af dit hjem.

Tag hussikringstesten (Bo Trygt) 

Det interaktive hus: Se, hvordan du kan sikre dit hus mod indbrud (Bo Trygt)

Følg med og mød os

Videoer af lokale indsatser

Følg med i Bo trygts arbejde i Rudersdal. Du kan f.eks. se en video fra Vedbæk Havnedag, hvor Bo trygt i Rudersdal deltog for at møde borgere og oplyse om indbrudsforebyggelse.

Bo Trygt Logo

Samarbejdet

For at nedbringe antallet af indbrud i Rudersdal har kommunen indgået et partnerskab med indsatsen Bo Trygt og Nordsjællands Politi. 

Indsatsen handler om, at borgere i Rudersdal, Nordsjællands Politi og kommunens ansatte arbejder tættere sammen omkring kriminalpræventive indsatser. Bo Trygt er skabt af TrygFonden og Foreningen Realdania sammen med Videncentret Bolius og Det Kriminalpræventive Råd.

Kontakt