Spring til indhold

Tandpleje for børn og unge

Generelt

Børn og unge op til 18 år med registreret bopæl i kommunen har gratis tilbud om eftersyn i den kommunale tandpleje, og de går til kontrol og behandling hos den kommunale tandlæge. Når de unge fylder 18 år, vælger de en privat praktiserende tandlæge.

Akutvagt for børn og unge (0-17 årige)

Ved behov for akut tandlægehjælp kan der ringes på telefonnummer 46 11 41 51 / tryk 1 for tandklinikker. Patienter må ikke henvende sig på tandklinikkerne uden forudgående aftale. 
Uden for Tandplejens åbningstid kontaktes Tandlægevagten Region Hovedstaden - Nordsjælland.
Læs mere på Tandlægevagten Region Hovedstaden - Nordsjælland.

Covid-19

Tandplejen er åben, men er fortsat pålagt restriktioner for at minimere risiko for smittespredning.I skal derfor være opmærksomme på nogle ting, når I har behov for tandpleje.

Man må ikke møde op på tandklinikkerne uden aftale

De børn og unge, hvor det er tid til det regelmæssige eftersyn mv., kan booke tid på https://tandtid.rudersdal.dk. Har du brug for hjælp, kan du ringe til Tandplejen. Vi har åbent for telefonisk rådgivning i hverdagene på tlf. 46 11 41 51 / tryk 1 for tandklinikker.

Meld afbud, hvis du/I har symptomer

Meld afbud og bliv hjemme, hvis du eller nogen i din husstand har symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed). På https://tandtid.rudersdal.dk eller ring på tlf. 46 11 41 51 / tryk 1 for tandklinikker.

Meld afbud, hvis du/I er hjemsendt fra skole/dagsinstitution

Meld afbud, hvis du/I er sendt hjem fra skole eller daginstitution som led i en smitteinddæmning, det er vigtigt, at du/I ikke møder op på klinikken. Husk at melde afbud på https://tandtid.rudersdal.dk eller ring afbud på tlf. 46 11 41 51 / tryk 1 for tandklinikker.

 

Den kommunale tandpleje