Ny genbrugsordning: selvbetjening

Denne side henvender sig til dig, der allerede har modtaget de nye beholdere til genbrugsordningen.

Rudersdal Kommune er igang med at indføre en ny genbrugsordning for plast, papir, pap, glas og metal. Den nye genbrugsordning betyder, at alle borgere i løbet af 2020 får nye beholdere helt tæt på deres hjem til sortering af det genanvendelige affald.

Få besked på sms eller mail

Her kan du tilmelde dig beskedservice, så du får besked på sms eller mail dagen før, vi tømmer dine nye affaldsbeholdere til genanvendeligt affald. Du kan også vælge at få besked om, hvornår det er sidste tilmeldingsfrist til storskraldsordningen.

OBS: Du kan først tilmelde dig beskedservice, når du har modtaget de nye beholdere.

Tilmeld dig beskedservice

Tømmedage

Brug nedenstående selvbetjeningsløsning for at se tømmedatoer for genrbugsordningen og dine øvrige affaldsrordninger.  Du kan først se hvornår der er tømmedag for genbrugsordningen hos dig, når du har modtaget beholderne til den nye ordning. 

Se dine affaldsordninger og tømmedage

Hvis beholderen ikke er tømt

Hvis din beholder ikke er blevet tømt, eller du har oplevet andre problemer, kan du informere om det ved at klikke på knappen herunder.

Min beholder er ikke tømt

Du kan give besked om:

  • Manglende tømning
  • Låge/dør ikke lukket
  • Tabt affald ikke fjernet
  • Beholder ikke sat på plads

Afmelding af beholdere

Ønsker du at afmelde den ene, eller begge genbrugsbeholdere, som du har modtaget, kan du gøre det via knappen herunder. Afmeldingen via nedenstående, kan kun ske, hvis du allerede har modtaget beholderne og har fortrudt. Vi kommer og henter den/de afmeldte beholdere inden for fire uger. Så lad beholderne stå, så renovatøren nemt kan finde dem.

Afmeld beholder, du har modtaget

Har du endnu ikke modtaget beholderne til den nye ordning, og ønsker du ikke at modtage dem, skal du derimod afvente det brev, du får fra os i din e-Boks. Her finder du et link til at melde, at du ikke ønsker at modtage beholderne. Vi sender brevet til din e-Boks, inden ordningen indføres i dit område.

Bestil ekstra tømning

Har du brug for en ekstra tømning, så brug nedenstående knap.

Bestil ekstra tømning

Bestil beholder til pap

Ønsker du at bestille en beholder til pap skal du anvende det link, du har fået i brevet fra os i din e-boks. Har du endnu ikke modtaget et brev fra os, i din e-boks, er det fordi vi endnu ikke udruller ordningen i dit område. Du kan først bestille en beholder til pap, når du har modtaget brevet fra os.

Læs mere om den nye genbrugsordning

Vi har samlet alt, hvad der er værd at vide om den nye genbrugsordning, på én side. 

‌Gå til side for genbrugsordning