Sæsonbooking for foreninger

Sæsonbooking generelt

Hvis du er med i en forening, kan du ansøge om lokaler og anlæg (herunder fodboldbaner, gymnastiksale, haller, atletikstadion, svømmehaller osv.) til en hel sæson ad gangen.

  • Du kan ansøge om indendørs faciliteter i december/januar. Sæsonen løber fra 1. august til og med 30. juni.
  • Du kan ansøge  om kunstgræsbaner for vintersæsonen i december/januar. Vintersæsonen går fra uge 43 til uge 13. Ansøgningen foregår via ansøgningsskema.  
  • Du kan søge om kunstgræs- og naturgræsbaner for sommersæsonen i august/september. Sommersæsonen går fra uge 14 til uge 42. Ansøgningen foregår via ansøgningsskema. 

De aktuelle datoer for ansøgningsfristerne bliver annonceret via flere kanaler - på platformen Booking i Rudersdal, idraet.rudersdal.dk, kommunens informationsannonce 'Klar Besked' i Rudersdal Avis m.v.

Når det er tid til at ansøge om lokaler og baner til en sæson, informerer vi foreninger m.fl. direkte om dette. Først da er der åben for sæsonansøgninger i bookingsystemet.

Ansøgning om lokaler til en sæson skal ske via Booking i Rudersdal.

Ansøg her

Se vejledning her: 

Sæsonansøgning - Vejledning til sæson 2019-2020

 

Krav om 'Erklæring om børneattest'

For at kunne låne lokaler eller modtage tilskud skal foreningerne aflevere en erklæring om børneattest. Erklæringen skal indsendes uanset om foreningen har medlemmer under 15 år eller ej, da det er et lovkrav.

Erklæring om indhentelse af børneattest 2019

Udfyld erklæringen og indsend den til lokalebooking@rudersdal.dk

Senest mandag den 14. januar hvis der sæsonansøges.

Særlige vilkår for eliteidrætten

Foreninger som har eliteidrætsudøvere der er minimum 13 år og konkurrerer i bedste eller næstbedste række i DIF regi indenfor sin årgang til og med voksenrækken har mulighed for at søge om ekstra træningstid.
 
Bemærk, veteranidræt, herunder senioridræt/superveteran og lignende ikke regnes som eliteidræt i forhold til tildeling af tid.

Regler for udlån

Hvis du vil vide mere om regler for udlån, kan du finde mere information her:
Regler for udlån og benyttelse af lokaler og anlæg i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune
 

Lokaleansøgning for sæson 2019/20

Hvornår er der frist for sæsonansøgninger?

Booking i Rudersdal er åben for sæsonansøgninger. Sidste frist for sæsonansøgninger er søndag den 3. februar 2019.

Hvornår er sæsonansøgningerne godkendt? 

Folkeoplysningsudvalget tager stilling sæsonfordelingen for 2019/20 tirsdag den 23. april 2019. Herefter kan foreninger m.fl. forvente svar på ansøgningerne.