Spring til indhold

Sæsonbooking for foreninger

Sæsonbooking generelt

Hvis du er med i en forening, kan du ansøge om lokaler og anlæg (herunder fodboldbaner, gymnastiksale, haller, atletikstadion, svømmehaller osv.). Sæsonbooking foregår ved ansøgning om lokaler og baner for en sæson ad gangen, men for et to-årigt interval. Den godkendte fordeling fra første sæson anvendes som ansøgningsgrundlag for den følgende sæson, hvor ansøgeren udelukkende oplyser om ønskede ændringer til en hel sæson ad gangen.

Årshjul for sæsonbookinger

De aktuelle datoer for ansøgningsfristerne bliver annonceret via flere kanaler - på siden frivillig.rudersdal.dk, kommunens informationsannonce 'Klar Besked' i Rudersdal Avis m.v.

Når det er tid til at ansøge om lokaler og baner til en sæson, informerer vi desuden foreninger m.fl. direkte om dette. Først da er der åbent for sæsonansøgninger på frivillig.rudersdal.dk.

Sæsonbooking foregår ved ansøgning om lokaler og baner for en sæson ad gangen, men for et to-årigt interval. 

Første sæsonfordeling i det to-årigt interval sker via vores bookingsystem på frivillig.rudersdal.dk:

frivillig.rudersdal.dk

Anden sæsonfordeling sker vi ansøgningsskema. I anden fordeling skal der kun ansøges ved eventuelle ændringer, idet foregående sæson anvendes som ansøgningsgrundlag.

 

Krav om 'Erklæring om børneattest'

For at kunne låne lokaler eller modtage tilskud skal foreningerne aflevere en erklæring om børneattest. Erklæringen skal indsendes uanset om foreningen har medlemmer under 15 år eller ej, da det er et lovkrav. 

 

Regler for udlån

Hvis du vil vide mere om regler for udlån, kan du finde mere information her:​
 

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner

Ansøgning og fordeling af baner for sommersæsonen sker efter de gældende regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Reglerne er vedtaget af Kommunalbestyrelsen 27. februar 2019. 

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

 

Særlige vilkår for eliteidrætten

Eliteidrætsudøvere er minimum 13 år og konkurrerer i bedste eller næstbedste række i DIF regi eller i det pågældende forbund inden for sin årgang til og med voksenrækken. 
 
Bemærk, veteranidræt, herunder senioridræt/superveteran og lignende ikke regnes som eliteidræt i forhold til tildeling af tid.