Spring til indhold

Rest- og madaffald

Materialer vedr. affald

Her kan du finde forskellige materialer vedrørende affaldsbeholdere, krav til adgangsvej og sorteringsvejledning. 

Mål på beholderne

Krav til adgangsvej og standplads

Krav til adgangsvej og standplads for koteletgrunde

Sorteringsvejledning

Sorting Guide 

I 2022 skal alle borgere i Rudersdal sortere madaffald fra restaffaldet. Madaffald er et meget vigtigt element i de nationale målsætninger om at kunne genanvende 50 pct. af affaldet i de private husholdninger.

Den nye ordning indføres fra slutningen af april frem til december, og den enkelte husstand får besked i e-Boks tre måneder, før beholderen ankommer.

Sortering af madaffald betyder, at du ikke længere skal bruge dit nuværende sækkestativ til dagrenovation. I stedet får du en ny beholder på hjul som dem, der allerede bruges til at sortere fx glas og metal.

Hvis du allerede har fået din beholder

Hvis du allerede har fået et brev i e-Boks eller en beholder, kan du finde oplysninger om plan for udrulning på linket her:

Vigtig info om ny beholder til rest- og madaffald

 

Leverings- og afhentningsliste for affaldsbeholdere

Levering/afhentning af affaldsbeholdere i område Holte, Nærum og Virum Levering/afhentning af affaldsbeholdere i område Holte og Birkerød

OBS! Afhentning af stativer er forsinket med op til tre dage. Det betyder, at hvis din vej fx er angivet til at få hentet stativer i uge uge 38, får du hentet dit stativ i uge 38 eller uge 39. 

Info om rest- og madaffald

Baggrundsinformation