Spring til indhold

Hædring og priser

Rudersdal Kommune hædrer ildsjæle, frivillige og aktive i kultur- og fritidslivet.

Rudersdal Kommune afholder to arrangementer i årets løb, hvor forenings- og fritidslivet hyldes og forskellige priser uddeles.   

Frivilligfesten 

Det er en tradition i Rudersdal Kommune at anerkende og hædre ildsjæle, frivillige og aktive i kultur- og fritidslivet ved den årlige Frivilligfest. Festen er en tak til de frivillige, og en mulighed for de frivillige for at netværke.   

Priser inden for kultur

Det er også ved Frivilligfesten, at borgmesteren overrækker Frivilligprisen, Kulturprisen, Talentprisen og Ungdomslederprisen som en særlig anerkendelse. 

Priser

Mød prismodtagerne af Kulturprisen, Frivilligprisen, Ungdomslederprisen og Talentprisen 2022

Forrest fra venstre Andreas Hoffmann (Ungdomslederprisen), borgmester Ann Sofie Orth, Henrik Eltorp Otterstrøm (Frivilligprisen), Bagerst fra venstre Jack Otto Kristensen (Kulturprisen) og stedfortræder for Kaisa Wulf Hanson (Talentprisen) var Claus Falk formand for Kickboxing Academy. 

Foto: Søren Brissing

Årets modtagere samt borgmester Ann Sofie Orth

 

Idrætsfest og Idrætsgalla

I januar afholdes Idrætsfesten, hvor idrætsudøvere, der har opnået resultater inden for deres sportsgren på landsplan eller internationalt, enten som del af et holdfællesskab eller som individuel udøver, fejres ved et arrangement på Kulturcenter Mariehøj. 

Arrangementet består af en Idrætsgalla for børn og unge en Idrætsfest for voksne. Ved begge arrangementer uddeler borgmesteren diplomer og gavekort til mestrene. Derudover er der et let traktement samt underholdning og et oplæg med relation til sportsverdenen. 

Borgmesteren hylder idrætsmestrene

Pga corona har det ikke været muligt at hylde idrætten. Se borgmesterens digitale hyldest.