Spring til indhold

Plejecenter Sjælsø

Soldraget 37
3460 Birkerød
plejecentret-sjaelsoe@rudersdal.dk
Tlf: 46 11 16 16
Leder: Charlotte Buchwald
Leders titel: Centerleder

Plejecenter Sjælsø

Plejecenter Sjælsø ligger i Birkerød i naturskønne omgivelser med udsigt over Sjælsø. Plejecenteret består af plejeboliger, daghjem, vaskeri og eget centralkøkken.

Se de nyeste retningslinjer for besøg ved at følge linket nedenfor. 

‌Corona: Se retningslinjer for besøg på plejecentre‌

 

Rudersdal Kommune lukker tre daghjem frem til 6. august

Rudersdal Kommune har med virkning fra mandag den 19. juli og frem til og med fredag den 6. august 2021 (begge dage inklusive) været nødt til at lukke Daghjemmet Rønnebærhus, Daghjemmet Frydenholm og Daghjemmet Sjælsø.

 

Rudersdal Kommune har i lighed med andre kommuner haft usædvanligt svært ved at finde ferieafløsere i år. Vi har derfor været nødt til at prioritere i brugen af vores faste medarbejdere for at sikre plejen af kommunens mest svage borgere og dem, som har et særligt plejebehov.

 

Rudersdal Kommune beklager, at vi i en kortere periode ikke har mulighed for at tilbyde vores borgere muligheden for at bruge daghjem, men håber på forståelse for den helt særlige situation.

 

Vores hjemmepleje vil i de tre uger, hvor daghjemmene har lukket, besøge brugerne løbende for at sikre, at de får den væske, frokost mv., som de ellers normalt får på daghjemmet.

Kontakt til Sjælsø

Praktiske informationer for nye beboere

Livet på Sjælsø

Om Sjælsø

Om organisationen – hvem er vi