Spring til indhold

Plejecenter Frydenholm

Kongevejen 427
2840 Holte
frydenholm@rudersdal.dk
Tlf: 46 11 22 30
Leder: Centerchef Signe Lillegaard Haldgran

Plejecenter Frydenholm

Plejehjemmet Frydenholm er et alment boligbyggeri med plejeboligstatus.

Her er 59 lejligheder fordelt på 3 etager.

Hver etage er en selvstændig enhed med god mulighed for, at beboerne og deres familier kan have et fællesskab i det omfang, de ønsker det.

Frydenholm er indrettet efter leve-bo-miljø konceptet hvilket indebærer, at alle daglige gøremål finder sted i boenheden og giver optimale muligheder for, at den enkelte beboer fortsat kan tage aktivt del i hverdagslivet.

Vi byder dig velkommen til Frydenholms hjemmeside og håber, at du finder de oplysninger, du søger. Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger eller for at aftale besøg.

 

Social- og Sundhedsområdets coronahåndtering

Se mere om besøg på plejecentre i det følgende link:

Corona - Social og Sundhed​

 

Kontakt til Frydenholm

Praktiske informationer for nye beboere

Livet på Frydenholm

Om Frydenholm

Om organisationen – hvem er vi?

 

OM OS

Plejecenter Frydenholm består samlet af Plejecenter Frydenholm, Bofællesskabet Æblehaven for borgere med demens samt Dagcenter Frydenholm og Dagcenter Skovvang for hjemmeboende borgere med demens. Vi lægger vægt på meningsfulde aktiviteter og fællesskaber gennem tæt tværfagligt samarbejde og afprøvning af nye tiltag. Derudover arbejder vi med fokus på tæt pårørendesamarbejde og gode overgange på tværs. Vi er beliggende på Kongevejen i Holte, i naturskønne omgivelser og med gode forbindelser til offentlig transport.