Rudersdals ældre og udsatte får dronningeblomster

Kommunalbestyrelsen i Rudersdal har taget Dronningens fødselsdagsopfordring op, og giver på dagen blomster til beboere på plejecentre og botilbud i kommunen.

Ældre på plejecentre og beboere på botilbud i Rudersdal kan glæde sig til at modtage en lille hilsen på Dronningens fødselsdag den 16. april. For som Majestæten selv har ønsket, er det de svage og udsatte borgere, der har det svært i denne coronatid, der får glæde af blomster, dufte og farver.

Kommunalbestyrelsen har nemlig taget Dronningens opfordring meget bogstaveligt, og derfor leveres omkring 600 buketter torsdag formiddag til alle beboere på kommunens plejecentre og botilbud.

Den er den måde, vi har valgt at fejre Dronningens fødselsdag på i Rudersdal, siger borgmester Jens Ive, der på kommunalbestyrelsens vegne er med til at overrække et kæmpe blomsterfor torsdag formiddag på et af plejecentrene, Frydenholm, i Holte.

Vi synes, det kan give lidt hygge og varme i en tid, hvor mange ældre og udsatte borgere er rigtig hårdt ramt og savner kontakt. Vi håber på denne måde at vise, at de ikke er glemt. Jeg er samtidig glad for at vi kan støtte det lokale erhvervsliv lidt, siger Jens Ive.

Blomster fra beskyttet blomsterbutik

Blomsterne kommer fra 7 lokale blomsterbutikker og desuden Elleslettegård i Vedbæk, der er et blomsterværksted, hvor STU-elever og beskyttede medarbejdere blandt mange andre håndværksopgaver binder buketter og på den måde indgår i et værdifuldt arbejdsfællesskab.