Spring til indhold

Rudersdal står sammen med Ukraine

Rudersdal Rådhus vil være oplyst fra torsdag til søndag for at markere kommunens støtte til det ukrainske folk.

I denne tid står vi sammen med Ukraine og det ukrainske folk, og Rudersdal er naturligvis klar til at modtage flygtninge og klar til at bistå ukrainere i Danmark.

Sådan lyder en del af den udtalelse, som kommunalbestyrelsen i Rudersdal har vedtaget  i forbindelse med krigen og krisen i Ukraine. Derfor er Rudersdal Rådhus oplyst fra torsdag den 3. marts på ugedagen for den russiske invasion i Ukraine og frem til søndag den 6. marts.

 

Koordinér civile initiativer via Sammen om Rudersdal 

Borgere og foreninger i kommunen kan hjælpe og vise deres støtte på forskellige måder. På samarbejdsplatformen ’Sammen om Rudersdal’, kan man f.eks. skrive sammen om initiativer og hjælp i forbindelse med krigen i Ukraine.

Rudersdal hjælper Ukraine (Sammen om Rudersdal)​

Ukraine: Hvad gør kommunen og hvordan kan du hjælpe

Hvis man vil orientere sig om, hvad Rudersdal Kommune gør, og hvad man kan gøre for at hjælpe, hvis man f.eks. har mulighed for at huse ukrainske flygtninge, så kan man læse om det på hjemmesiden.

Tak til alle gode kræfter i Rudersdal Kommune, som har tilbudt deres hjælp. Også tak til lysarkitekt Arthur van der Zaag for donation af lysinstallation.