Rudersdal Kommune ansætter ny kommunaldirektør

Det bliver Birgitte N. Lundgren, som bliver ny kommunaldirektør i Rudersdal Kommune. Hun tiltræder den 1. december 2019.

Kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune har på sit møde onsdag den 28. august ansat Birgitte N. Lundgren som ny kommunaldirektør efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg.

Hun tiltræder stillingen den 1. december 2019, hvor hun afløser kommunens mangeårige kommunaldirektør, Bjarne Pedersen, der går på pension.

Birgitte N. Lundgren siger: ”Jeg er naturligt nok både glad og forventningsfuld. Jeg overtager jobbet som kommunaldirektør i en særdeles veldrevet kommune, hvor jeg oplever et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem forvaltning og kommunalbestyrelse. Det er i høj grad den nuværende kommunaldirektør, Bjarne Pedersens, fortjeneste. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med kommunens dygtige medarbejdere, med borgmesteren og med kommunalbestyrelsen.”

Birgitte N. Lundgren, 54 år, er i dag vicekommunaldirektør i Rudersdal Kommune. En stilling hun har beklædt de seneste ni år. Tidligere har hun blandt andet været kontorchef i Københavns Kommunes socialforvaltning. Hun er uddannet jurist og er desuden master i offentlig ledelse fra RUC.

Borgmester Jens Ive udtrykker stor tilfredshed med valget af ny kommunaldirektør.

Han siger: ”Birgitte Lundgren har gennem sit fremragende arbejde som vicekommunaldirektør her i kommunen givet sig selv den allerbedste anbefaling. Hun repræsenterer både kontinuitet og fornyelse og har blandt andet gennem sit arbejde med at etablere et samlet social- og sundhedsområde klart dokumenteret, at hun besidder evnen til at udvikle organisationen, opnå medarbejdernes følgeskab og politikernes tillid. Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde.”