Ny hjemmeside for foreninger og frivillige i Rudersdal

Foreninger og frivillige i Rudersdal kan nu finde al relevant viden og inspiration rettet mod dem på ny hjemmeside. Her er også en ny jobportal for frivilligjob i Rudersdal.

Rudersdal Kommune har dedikeret en ny hjemmeside til frivillig- og foreningslivet i Rudersdal. Hjemmesiden er målrettet dig, der er frivillig enten i en forening eller på egen hånd, dig der gerne vil være frivillig eller dig, der søger frivillige til din forening eller dit projekt. 

For at skabe overblik og gøre det nemmere at finde netop det, du søger, har vi samlet alt relevant information for foreninger og frivillige i Rudersdal på denne nye side.

Find det her

Du kan bl.a. finde guides til at hjælpe det frivillige engagement og det gode samarbejde godt på vej. Du kan læse om, hvordan du opretter en forening, søger tilskud til en lang række forskellige formål, hvilke arrangementer, du som frivillig og forening kan deltage i og meget mere. 

Vi har forsøgt at samle alt, hvad vi finder relevant, men er der noget, du mangler, skal du endelig kontakte os, så vil vi forsøge at afhjælpe det.

Ny portal for frivilligt arbejde

Det er også her, du finder Rudersdal Kommunes portal for frivilligt arbejde, hvor du kan se alle opslåede frivilligjobs i Rudersdal og kontakte de frivillige foreninger, organisationer og kommunale institutioner, der har din interesse. Frivilligportalen er desuden der, du finder vej til at oprette et opslag, hvis du søger frivillige.

Frivilligjobportalen er sat op i et samarbejde mellem Rudersdal Kommune og Frivilligcenter Rudersdal, hvor frivilligcentret er med til at sikre, at foreninger og kommunale institutioner får kendskab til portalen. Frivilligcentret afholder den kommende tid bl.a. en række workshops, hvor man kan få viden om og inspiration til at rekruttere frivillige online via frivilligjobportalen.

Brug opslagstavlen

Har du en nyhed, du gerne vil dele, et kommende arrangement med relevans for foreninger og frivillige i Rudersdal eller lignede, er du velkommen til at sende tekst og fotos til opslagstavlen til kultur@rudersdal.dk. Vi hører også gerne feedback.

Gå til hjemmesiden for foreninger og frivillige i Rudersdal​