Jump4fun i Rudersdal

Jump4fun er et foreningstilbud til børn og unge mellem 6-16 år, som ikke er vant til at dyrke motion, og som oplever udfordringer med overvægt.

Jump4fun er et tilbud til børn og unge, der vil have boostet deres selvtillid eller bare har lyst til at være en del af et fællesskab. Man laver en masse sjov motion, hvor sammenhold og opbakning er i fokus. Ude på holdene vil børnene møde søde og dygtige instruktører, der er der for dem. 

Pris for at gå til Jump4fun

En træningsgang pr. uge, 400 kr. for et år / pr deltager.
To træningsgange pr. uge, 800 kr. for et år / pr deltager.

Foreningsguide

Tøv ikke med at kontakte kontaktpersonerne, hvis du gerne vil vide mere. Skal I have hjælp til tilmelding eller blot en snak om holdene, så er man velkommen til at tage kontakt. 

Man kan også kontakte Jump4funs foreningsguide Tina fra DGI på tlf. 24786745 eller tina.devald@dgi.dk.

I Rudersdal Kommune kan man gå til Jump4fun i idrætsforeningerne Skjold Birkerød Gymnastik og Søllerød Svømmeeklub. Der er altså både træning til lands og til vands.

Skjold Birkerød Gymnastik

På holdet er det meget alsidigt, hvad de laver af aktiviteter. De laver fangelege, stafetter, motoriske lege, spiller badminton, går ture, spiller høvdingebold, hockey og meget mere. Man er både indendørs i en hal, men er også udendørs, når vejret er godt

Tid: Mandage kl. 17.00-18.00
Sted: Drengegymnastiksalen på Bistrup Skolen
Adresse: Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød
Kontakt: Instruktør Tenna tlf. 28 60 81 57

Søllerød Svømmeklub

På holdet laver de aktiviteter i vand. Man laver fx forskellige stafetter, svømmer korte baner, leger med bolde og dykker efter ting. Det er ikke et krav, at du behøver kunne svømme. Svømmeklubben har bassinet for sig selv. 

Tid: Fredage kl. 18.15-19.00
Adresse: Trørødskolens Svømmehal - Gammel
Holtevej 2, 2950 Vedbæk
Kontakt: Anita Nørskov på kontor@sollerodsvom.dk eller tlf: 30 11 04 10

Mere info

Mere info om Jump4fun på DGIs hjemmeside:
DGI - Jump4fun