Inspirationsmøde om Idrætsfaciliteter for alle

Rudersdal Kommune indbyder til inspirationsmøde om idrætsfaciliteter og trends. Kom til inspirationsmøde onsdag den 5. april i Birkerød.

Der er fri tid i idrætshallerne udenfor primetime. Hvordan kan den tid udnyttes? Hvad er de nye trends omkring frivillighed, idrætsfaciliteter og måden der dyrkes idræt og motion på - og hvilke muligheder giver det idrætslivet?

Du hører oplæg med Christian Gjersing Nielsen og Peter Forsberg, som begge er fra Idrættens Analyse Institut (IDAN). Christian Gjersing Nielsen vil fortælle om fri tid i idrætshallerne, mens Peter Forsberg taler om idrætsvaner i forandring og de nye trends. Hør også Klaus Levinsen, Lektor på Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi ved Syddansk Universitet (SDU), som vil fortælle om frivillighed og samarbejdet med det offentlige.

Idrætsforeninger, idrætsaktører, idrætsentreprenører og andre interesserede inviteres til en spændende aften med oplæg og spørgsmål.
 

Praktisk

Dato:                  Onsdag 5/4 2017 kl. 17.30-20.15

Sted:                  Lille sal, Administrationscenteret (ved biblioteket), Stationsvej 36, 3460 Birkerød

Tilmelding:       Tilmelding er nødvendig og sker ved, at du sikrer dig en billet på dette link: Inspirationsmøde - Idrætsfaciliteter for alle!
 

Program

17.30 Sandwich

17.40 Velkomst v. Jens Darket (V), formand for Folkeoplysningsudvalget

17.45 ”Er der fri tid i idrætshallerne?” v. Christian Gjersing Nielsen, Analytiker, Idrættens Analyse Institut (IDAN).

18.15 ”Idrætsvaner i forandring og de nye trends” v. Peter Forsberg, Analytiker, Idrættens Analyse Institut (IDAN)

18.45 ”Frivilligheden og samarbejde med det offentlige” v. Klaus Levinsen, Lektor, Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi, Syddansk Universitet (SDU).

19.15 Pause med kage og kaffe

19.30 ”Spørgetid” - oplægsholderne står klar til spørgsmål

20.00 Afrunding

20.15 Tak for i aften