Informationsaften om erhvervsuddannelser 28. nov.

Det er cool at have en erhvervsuddannelse! Den rige akademiker og den fattige håndværker er en myte! Rudersdal Kommune og erhvervsskolerne inviterer til informationsmøde for forældre og unge i Rudersdal.

Har du brug for inspiration?

Bliv klogere på mulighederne og mød blandt andet arbejdsgivere, elever og uddannelsesvejledere fra Esnord, KNord og SOPU – og hør om videreuddannelsesmuligheder.

Det sker tirsdag den 28. november kl. 19– 21 i Store Sal (v. biblioteket), Stationsvej 36, 3460 Birkerød.

 

Smag på lækkerier fra de dygtige kokkeelever fra Esnord mens du lytter til de spændende oplæg og får mulighed for at stille spørgsmål.

PROGRAM

19.00-19.10   Velkomst ved borgmester Jens Ive.

19.10-19.40   Uddannelses- og erhvervsvejlederede fra de tre erhvervsskoler Knord, SOPU og Esnord fortæller om mulighederne i erhvervsuddannelserne.

19.40–20.10  Hør virksomhedsejer og tømrermester Martin Skou Heidemann fra Skou Gruppen fortælle om, hvad det betyder at kunne noget.

Hør virksomhedsejer og murermester Michael E. Larsen fortælle om at starte egen virksomhed og hvorfor han fik Børsens Gazellepris 2014.

Er en halvdårlig student mere veluddannet end en dygtig håndværker?

20.10-20.40   Mød og hør nogle igangværende elever fra erhvervsuddannelserne fortælle om deres oplevelser og ambitioner.

20.40-21.00   To elever fra Københavns Erhvervsakademi (KEA) fortæller om deres uddannelsesvej og videreuddannelsesmuligheder.

Tilmelding

Tilmeld dig/jer på rur@rudersdal.dk senest den 23. november.

Har du viden, vilje og talent? Så venter der en spændende erhvervsuddannelse forude. Der bliver brug for dig. Og uanset om din uddannelse bliver til et godt job, et springbræt til videreuddannelse eller begyndelsen på en karriere som selvstændig – så bringer en erhvervsuddannelse dig godt på vej!