Hvordan skal fremtidens folkeskole se ud?

Det er det store spørgsmål, som udvalget for en styrket skolestruktur arbejder med at finde svaret på. I den forbindelse inviterer udvalget alle interesserede til minikonference om fremtidens folkeskole i Rudersdal den 17. januar kl. 16-19 på Nærum Gymnasium.

På konferencen kan du høre professor ved Danmarks Pædagogiske Universitet Lars Qvortrup tale om, hvad der skaber kvalitet i folkeskolen og Christine Antorini, direktør for LIFE-læringscenter under Novo Nordisk Fonden og tidl. Undervisningsminister giver sit bud på, hvorfor vi skal investere i folkeskolen. Konferencen afrundes med en debat mellem skolestrukturudvalgets medlemmer.

Hvorfor diskuterer vi skolestruktur i Rudersdal?

Rudersdal er udfordret af et faldende elevtal, og det kan blive et alvorligt fagligt og økonomisk problem for skolerne de kommende år. Derfor er der nedsat et midlertidigt bredt sammensat udvalg, som skal komme med forslag til en styrket skolestruktur og bedre udskoling. Udvalget består ud over Børne- og Skoleudvalget af blandt andet af skolebestyrelsesformænd fra alle skoler og 3 skoleelever.

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest den 14. januar (OBS: Der er nu lukket for tilmeldinger).

Program for minikonference  

Hvad skaber kvalitet i folkeskolen?

Lars Qvortrup, professor ved DPU, Aarhus Universitet og leder af Nationalt center for skoleforskning. Vi ved i dag meget om, hvad der skaber kvalitet i folkeskolen. Men hvornår er undervisningen god?

Hvorfor investere i folkeskolen?

Christine Antorini, direktør for LIFE-læringscenter under Novo Nordisk Fonden og tidl. Undervisningsminister. Naturfag, it og teknologi er blevet den nye fælles satsning ind i skolerne for mange virksomheder og organisationer. Men er det tilstrækkeligt for fremtidens folkeskole?

Hvad betyder det for Rudersdal?

Debat med udvalget for en styrket skolestruktur.

Tid & Sted

17. januar 2019, Kl. 16.00-19.00, Nærum Gymnasium, Nærum

Hovedgade 30, 2850 Nærum

Følg med i udvalgets arbejde

Læs mere om skolestrukturudvalgets arbejde her på hjemmesiden. 

Ny skolestruktur