Holte-virksomhed og kommune i rekrutteringssamarbejde

Byggevirksomheden INTERN i Holte oplever et godt samarbejde med kommunen omkring rekruttering. Et samarbejde som kommunen lige nu er i gang med at styrke ved Erhvervsudvalgets besøgsrunde.

Erhvervsudvalget i Rudersdal fortsætter sin besøgsrunde hos forskellige virksomheder i kommunen. Senest var de hos INTERN A/S i Holte, en byggevirksomhed, der beskæftiger ca. 35 medarbejdere.

Niels Henrik Rasmussen, ejer og stifter af Holte-virksomheden, bød erhvervsudvalget velkommen på adressen på Skovlytoften, hvor virksomheden har ligget siden 1995:

- Vi har et godt samarbejde med kommunen, også omkring rekruttering, som er en udfordring for os lige nu. Det er svært at tiltrække kvalificeret arbejdskraft inden for vores arbejdsområde, og vi oplever, at Rudersdal Rekruttering yder en professionel og serviceorienteret rådgivning og rekruttering, siger Niels Henrik Rasmussen, der aktuelt har en ledig rudersdalborger i virksomhedspraktik.

Randi Mondorf, formand for Erhvervsudvalget, siger:

- Det er helt nødvendigt, at vi som kommune kommer ud i marken og ser og hører på tæt hold, hvad virksomhederne har af udfordringer og lige præcis, hvor vi kan gøre livet lettere for dem. Hos INTERNgælder det aktuelt rekrutteringsudfordringer, men besøget giver generelt et billede af, hvad vi som kommune kan gøre bedre. Her glæder jeg mig over at besøge en veletableret, klassisk byggevirksomhed, som også har udført opgaver for kommunen, fx på i posthuset i Birkerød og på Skovlyskolen - og hvor vi lige nu også har et godt rekrutteringsmatch, siger Randi Mondorf.

Besøgsrækken fortsætter over de næste måneder, hvor Erhvervsudvalget kommer tættere på flere Rudersdal-virksomheder, bl.a. DHI og DTU Science Park (tidligere DTU Scion), for at skabe de bedst mulige betingelser for det lokale erhvervsliv - og for at sikre, at personer uden for arbejdsmarkedet hurtigst muligt kan komme tilbage i arbejde, fx gennem forløb og jobformidling gennem Rudersdal Rekruttering.

Se også artiklen: Udvalg besøgte Hotel Living Suites i Nærum