Spring til indhold

Borgmester skriver brev til borgerne

Smittetrykket er stigende i Rudersdal Kommune. Tirsdag var der 41 smittede i kommunen. Derfor har borgmester Jens Ive valgt at skrive til alle borgere i kommunen over 18 år.

Smittetrykket er stigende i Rudersdal Kommune. Tirsdag var der 41 smittede i kommunen. Derfor har borgmester Jens Ive valgt at skrive til alle borgere i kommunen over 18 år.

I brevet skriver Jens Ive blandt andet:

”Desværre har smitten gennem august og september fået tag i samfundet igen, og mens disse linjer skrives, kan vi notere hastigt voksende smittetal. Samtidig noterer jeg mig, at der er smittede i alle aldersgrupper og geografisk jævnt fordelt over hele kommunen. Derfor har vi også brug for din hjælp. Vi har brug for din hjælp til i dagligdagen at respektere og overholde Sundhedsstyrelsens generelle råd.” 

Opfordring

Han fortsætter:

”Er du forælder til et barn eller en ung, har vi også brug for, at I taler, om hvordan man undgår at medvirke til at sprede smitte. Særlig vigtigt er det, hvis du er forælder til en ung. Tal med din søn eller datter om, at de bør begrænse antallet af sociale kontakter og fester og andre sociale sammenkomster, hvor risikoen for smittespredning er stor.”

Ikke i nødberedskab

Borgmesteren gør samtidig opmærksom på, at kommunen ikke er i nødberedskab, men at der derimod er gennemført en række initiativer internt i kommunen for at medvirke til at begrænse smitten. Han slutter:

”Jeg er overbevist om, at vi – ligesom i foråret – kan vende udviklingen ved fælles hjælp og dermed kan undgå yderligere restriktioner og forhåbentligt også snart kan lempe på en række af de restriktioner, der er indført de seneste dage. Tak for hjælpen.”

Brevet fra borgmesteren er sendt via e-Boks til alle borgere over 18 år i Rudersdal Kommune.