Bistrupskolens nye skoleleder er fundet

Annika Palmelund kommer med erfaring og synlige resultater som konstitueret skoleleder på Bistrupskolen

Skolelederstillingen på Bistrupskolen er netop blevet besat, og det bliver 36-årige Annika Palmelund, der fremover skal stå i spidsen for skolen. Det fortæller formand for Børne- og Skoleudvalget og medlem af ansættelsesudvalget Randi Mondorf:

”Der er sket synlige og mærkbare forandringer på skolen, siden Annika Palmelund blev konstitueret skoleleder for et halvt år siden, og desuden nyder hun bred opbakning og tillid fra medarbejdere og skolebestyrelsen. Vi forventer derfor, at den positive udvikling vil fortsætte med hende som skoleleder”, siger Randi Mondorf, der er formand for Børne- og Skoleudvalget i Rudersdal Kommune.

Annika Palmelund har været to år på Bistrupskolen, først som afdelingsleder og siden december 2015 som konstitueret skoleleder. Hun er oprindelig uddannet lærer og har arbejdet med skoleledelse i København, før hun kom til Rudersdal. Hun glæder sig til at fortsætte udviklingsarbejdet på Bistrupskolen:

”Jeg glæder mig rigtigt meget til at fortsætte med at skabe en fælles retning og udvikling for skolen. Det er utroligt spændende at arbejde sammen med skolebestyrelsen og de mange dygtige medarbejdere om at skabe de bedst mulige betingelser for trivsel og læring på skolen”, siger den nyudnævnte skoleleder.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har ansat Annika Palmelund som skoleleder. Bistrupskolen har lidt over 500 elever, og skolen har gennemgået en stor modernisering og renovering for 56 mio. kr.