AFLYST - Idrætsfaciliteter for alle!

Inspirationsmødet onsdag den 5. april er desværre aflyst pga. manglende tilmeldinger.

Der er fri tid i idrætsfaciliteterne uden for primetime. Hvordan kan den sættes i spil? Kom til inspirationsmøde om idrætsfaciliteterne i Rudersdal onsdag den 5. april.

Rudersdal Kommune råder over nogle fantastiske idrætsfaciliteter, og i de senere år har der været fokus på, hvordan kapaciteten i faciliteterne udnyttes til glæde for flest borgere i kommunen. Det frivillige forenings- og fritidsliv har et rigtig godt tag i børne- og ungeidrætten, og de fleste faciliteter er stort set fuldt udnyttet i primetime fra 16.00-20.00, men der er fri kapacitet til rådighed udenfor primetime. Samtidig sker der en udvikling blandt voksnes idrætsvaner og der er mange nye idrætsaktører der har succes med at udbyde fleksible muligheder for idræt og motion.

”Vi har på vores idrætsområde et potentiale for at flere borgere kan være aktive på netop den måde der passer dem,” siger Jens Darket (V), formand for Folkeoplysningsudvalget og fortsætter,” Inspirationsmødet skal motivere foreninger, fritidsaktører og fritidsentreprenører til at sætte den fri kapacitet i spil, og vi håber, at rigtigt mange forskellige idrætsinteresserede vil møde op og lade sig inspirere.”

Forskning og Fremtid
Inspirationsmødet vil indeholde oplæg med Christian Gjersing Nielsen og Peter Forsberg, som begge er analytikere fra Idrættens Analyse Institut (IDAN). Christian Gjersing Nielsen vil fortælle om den fri tid i idrætsfaciliteterne og Peter Forsberg taler om idrætsvaner i forandring og de nye trends på idrætsområdet.

Derudover vil lektor Klaus Levinsen fra Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi v. Syddansk Universitet (SDU), fortælle om frivillighed og samarbejdet med det offentlige. Se hele programmet her:
Idrætsfaciliteter for alle

Arrangementet arrangeres af Rudersdal Kommune.

Tid: Onsdag den 5. april kl. 17.30-20.15

Sted: Lille sal, Administrationscenteret (ved biblioteket), Stationsvej 36, 3460 Birkerød

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig. Direkte billetlink - Billet til inspirationsmøde 5/4 2017

Pris: Det er gratis at deltage.

 

Idrætsfaciliteter i Rudersdal Kommune. Idrætsfaciliteter i Rudersdal Kommune.