Spring til indhold

Kulturligvis: Kulturvenner

Kulturvenner er for mennesker, der gerne vil opleve kunst og kultur sammen med andre, men som ikke kommer afsted på egen hånd, selvom lysten er der. Læs mere om, hvordan du bliver en del af Kulturvenner - enten som deltager eller frivillig.

 

 

Omvisning på Gl Holtegaard - foto: Gl Holtegaard

Få en kulturven

Har du lyst til at få oplevelser i kulturlivet, men har svært ved selv at tage af sted? Så kan du blive en del af Kulturligvis og få en frivillig kulturven, der deler din interesse og som vil arrangere oplevelser for jer begge. Det kan være alt fra oplæg, udstillinger til koncerter og en kop kaffe bagefter.

Kulturvenner gør vejen til kunst og kulturoplevelser sammen med andre kortere. 

Klik på linket herunder og udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker at få en kulturven.

Få en kulturven
Koncertfoto Mantzius - fotograf Jan PalleKoncertfoto Mantzius - fotograf Jan Palle

Bliv kulturven

Som frivillig støtter du en person i at møde nye mennesker, indgå i nye fællesskaber og udbrede kendskabet til lokale kunst- og kulturaktiviteter. Du bliver matchet med en person, som står i en sårbar situation, som du deler interesse med.

Den frivillige kulturven inviterer til arrangementer, som vedkommende planlægger og arrangerer. Henover tid kan I selv aftale, hvem der inviterer ud og planlægger.

Som frivillig kulturven kommer du til at gøre en betydningsfuld forskel i et andet menneskes liv ved at gøre vejen til fællesskaber og nye oplevelser lettere.

Hvis du har lyst til at blive frivillig kulturven skal du udfylde kontaktformularen.

Bliv kulturven
Hænder der rækker ud efter hinanden

Kulturvenner deler oplevelser

Mange mennesker har lyst til at bruge kulturlivet, men deres livssituation gør det svært selv at tage initiativ. I projekt Kulturligvis er det muligt at blive matchet med en frivillig kulturven, som man sammen med kan få nogle gode oplevelser.

Kulturvenner vil i en periode på tre måneder følges til kulturaktiviteter i Rudersdal Kommune. Det kan også være, at kulturvenneparret fortsætter med at følges til arrangementer og udstillinger, hvis de begge har lyst til det.

 

Spørgsmål og svar om kulturvenner

 Læs mere om projekt Kulturligvis - kunst, kultur og natur som veje til fællesskab og trivsel:

Kulturligvis

Kulturligvis er et udviklingsprojekt og er støttet af 15. Juni Fonden. Kulturligvis foregår i perioden 1. februar 2022-1. februar 2023.