Spring til indhold

For virksomheder

Information til virksomheder om coronavirus.

Få overblik over coronavirus-initiativer på virksomhedsguiden.dk

Har du brug for seneste nyt om midlertidig udskydelse af betalingsfrister for moms og skat, lønkompensation, arbejdsfordelingsinitiativer, garantiordning for nye lån, refusion til arbejdsgivere og selvstændigt erhvervsdrivende, kompensation til arrangører og andre coranavirus-initiativer, så gå ind på virksomhedsguiden.dk

Virksomhedsguiden - om corona

Her kan virksomheder finde vigtig information og vejledning samt kontaktoplysninger til hotline-funktioner hos myndighederne.

Erhvervshus Hovedstaden står klar til at hjælpe din virksomhed

Erhvervshus Hovedstaden er til rådighed for alle virksomheder, der ønsker sparring og dialog. Det foregår virtuelt via Skype eller telefon. Kontakt kan ske på telefon 30108080 eller email info@ehhs.dk. Se også Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside; https://ehhs.dk/

Særlig rådgivning til kriseramte virksomheder.

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder gratis og uvildig hjælp til kriseramte virksomheder gennem ”Early Warning-indsatsen”. Få rådgivning og sparring om, hvordan du kommer bedst igennem krisen. Early Warnings rutinerede konsulenter og et korps af ca. 100 frivillige erhvervsfolk er klar til at hjælpe. Du har også mulighed for rådgivning fra uafhængige insolvensadvokater.

Når du kontakter Early Warning, vil du sammen med en konsulenter drøfte din situation og skabe overblik over indsatser og løsninger. Klik ind på earlywarning.dk og se hvordan. Eller kontakt konsulent Peter Bausager, M: 52 13 85 01, E: pba@ehhs.dk.

Kontakt til kommunen – for virksomheder

På Rudersdal Kommunes hjemmeside er der en særlig site for virksomheder, der vil i kontakt med kommunen: https://www.rudersdal.dk/kontakt-til-kommunen.

Her kan du se, hvem du kan kontakte, hvis du har brug for vejledning og hjælp, eller hvis du skal ansøge om noget.

Henvendelse om arbejdsdeling og varsling af masseafskedigelser sendes til Jobcenter Rudersdalbeskaeftigelse@rudersdal.dk.

Tilmeld dig Erhvervsnyt i Rudersdal  og kommunes LinkedIn

Vi vil samtidig  opfordre virksomhederne til at tilmelde sig:

Rudersdal Kommunes LinkedIn https://dk.linkedin.com/company/rudersdal-kommune

Nyhedsbrevet Erhvervsnyt i Rudersdal  på https://www.rudersdal.dk/tilmeld-dig-nyhedsbrevet-erhvervsnyt-i-rudersdal

Læs særnummer af Erhvervsnyt i Rudersdal om corona-initiativer til virksomher

Erhvervsnyt i Rudersdal - 5. særnummer om corona Erhvervsnyt i Rudersdal - 4. særnummer om corona Erhvervsnyt i Rudersdal - 3. særnummer om corona Erhvervsnyt i Rudersdal - 2. særnummer om corona

Erhvervsnyt i Rudersdal - 1. særnummer om corona