Spring til indhold

Malone Dietrich

Eksperimenterende, alsidig og ærlig i forhold til kunsten er nøgleordene for Malone Dietrich, Årets Kunstner 2016.

Alsidighed og en stor lyst til at eksperimentere er kendetegnende for Malone Dietrich, der arbejder med både grafik, fotografier og tekstilkunst. I Malone Dietrichs værker finder man en dybtfølt respekt overfor materialet og dets stoflighed og fleksibilitet. 

 

Materialer som papir, silke, glas, metaltråd og gummi optræder enten som selvstændige værker eller er flettet sammen til mere komplekse billedflader eller skulpturer. Resultatet er en mangfoldighed i forhold til værkernes kunstneriske udtryk.

At Malone Dietrich er både en særdeles anerkendt og aktiv kunstner – listen over udstillede kunstværker i både ind- og udland er alen lang. Lokalt kan nævnes udstillinger på Havarthigården og på Gl. Præstegård i Birkerød. Udenfor landets grænser har Malone Dietrich udstillet i lande som Tyskland, Holland, Belgien og Brasilien.

Dietrich er medlem af Billedkunstnernes Forbund (BKF), Kvindelige kunstneres samfund (KKS), kunstnersammenslutningen RIIMFAXE samt Fyns, Næstveds og Havarthigårdens Grafiske Værksteder.

Se mere på kunstnerens hjemmeside.