Spring til indhold

Grøn erhvervsudvikling

Få et gratis 'Grønt Besøg' hos din virksomhed og få vejledning om grøn erhvervsudvikling.

Det første grønne skridt

Oftest skal der kun små forandringer og ændringer af vaner til, for at din virksomhed kan spare energi, blive mere bæredygtig eller sikre større genanvendelse af ressourcer fra jeres erhvervsaffald.

Et grønt Besøg er et gratis og uforpligtende tilbud fra Rudersdal Kommune til lokale virksomheder, hvor vi kommer forbi jeres virksomhed i en halv til en hel time og ser på, om I har uudnyttede grønne potentialer. Vi kigger bl.a. på, om I har mulighed for at sortere jeres affald mere optimalt, om I kan spare på jeres energiforbrug i virksomheden, og om der er uudnyttede ressourcer i jeres produktion. Alt sammen med det formål at se på, hvordan jeres virksomhed kan blive grønnere.

Bestil et Grønt Besøg

Få hjælp til at komme endnu længere med grøn omstilling i din forretning

Grønt Besøg er også en mulighed for at stille skarpt på, om I - i jeres virksomhed - kunne tænke jer og har potentialet til en mere omfattende grøn omstilling inden for energibesparelse, affaldshåndtering eller i forhold til at få en grøn forretningsplan.

Rudersdal Kommune deltager løbende i forskellige projekter, hvor vi faciliterer muligheden for, at virksomheder kan få gratis konsulenthjælp, råd og vejledning om grøn omstilling. Har I derfor ønsker om at arbejde mere indgående med grøn omstilling, så kontakt os for at høre nærmere om hvilke projektforløb, der er mulighed for at deltage i netop nu.  

Skodsborg Kurhotel -bioaffald kværnes og sendes til et nærliggende biogasanlæg

Find inspiration hos lokale virksomheder

Bæredygtige vandløsningssystemer, biologisk sæbe i stedet for pesticider og høje CRS-krav til leverandører. Find inspiration i andre lokale virksomheders arbejde med grøn omstilling.

MJK sælger bæredygtige vandstyringssystemer på fem kontinenter: Læs mere om MJK.

Prologo sætter høje krav til deres leverandøre. De vil hellere være  logo-markedets udbyder af produkter fremstillet under ordentlige forhold, end markedets billigste leverandør:  ‌Rudersdal Kommunes erhvervsudvalgs besøg hos Prologo.‌

Deichmann Planter tog imod Grønt Besøg for at få friske øjne på hvordan de bedst arbejder med affaldssortering og energioptimering: Læs mere om Grønt Besøg hos Deichmann.

Chr. Hansen blev kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed i 2019. Vi besøgte dem for at høre, hvad der har givet dem hæderen, og hvilke råd de har til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at få en mere bæredygtig forretning. ‌Læs reportagen om Chr. Hansen‌

Læs flere inspirerende virksomhedsportrætter, hvor Rudersdal Kommunes Erhvervsudvalg har været på besøg,  i forbindelse med deres udvalgsmøder.

Læs flere inspirerende virksomhedsportrætter

Kommunen kan hjælpe med flere erhvervsudviklingsforløb

Udover Grønne Besøg, kan Rudersdal Kommune også hjælpe med andre former for udviklingsforløb og støtte til lokale virksomheder. 
Læs mere via nedenstående links, hvor du også kan tilmelde dig kommunens nyhedsbrev Erhvervsnyt:

Besøg hos Chr. Hansen der er blev kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed 2019