Spring til indhold

Design og teknik

Rudersdal Kommune har samarbejdet med flere parter for at udvikle en hjemmeside, hvor brugerne oplever, at de bliver mødt.

Webmaster 

Kommunikationsafdelingen i Rudersdal Kommune har ansvaret for den overordnede koordination og udvikling, blandt andet af selvbetjeningsløsninger til hjemmesiden.

Grafisk design 

Det grafiske design er udviklet af Creuna og Advice. Vi har tilstræbt en enkel og elegant brugerflade med flere veje til informationerne.

Billeder 

Mange af fotografierne på hjemmesiden er taget af fotograf Morten Nilsson. De er taget i Rudersdal Kommune og af ”rigtige” medarbejdere og Rudersdalborgere.

Teknisk løsning

Peytz & Co har leveret platformen til rudersdal.dk, som er baseret på Drupal. Drupal er en open source teknologi, hvilket betyder at Rudersdal Kommune kan dele kode med en lang række andre private og offentlige virksomheder, herunder Offentligt Digitaliseringsfællesskab OS2.

Browser-kompatibilitet

Hjemmesiden er oprindelig optimeret til at fungere på Mac (IOS), pc (Vista/Windows 7) og Unix/Linux i seneste version af Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari (Mac) og MS Internet Explorer 9.0+. 

Skærmopløsning

Hjemmesiden er responsiv, hvilket betyder at designet skaleres til brugerens skærm, hvad enten det er en mobiltelefon, en iPad eller en stationær computer eller laptop.

Tilgængelighed

Se vores særlige side om tilgængelighed:

Tilgængelighed på hjemmesiden

Ansvar for indhold

Ansvaret for indholdet på vores hjemmeside ligger hos de enkelte områder i organisationen. Områderne er ansvarlige for, at indholdet er opdateret og korrekt.