Spring til indhold

Teglporten - Ruder Es

Teglporten 11
3460 Birkerød
E-mail: cfsi@rudersdal.dk
Tlf: 72 68 33 82

Aktivitets- og kompetencecenter Ruder Es

Ruder Es er et åbent tilbud for dig, der har kognitive udfordringer, som har lyst til at øge din livskvalitet og dine kompetencer gennem aktiviteter og samvær med andre. Tilbuddet er for borgere over 18 år og er gratis for dig, der bor i Rudersdal Kommune. 

Corona: Vi lukker for indendørs aktiviteter og gruppeaktiviteter

På grund af den seneste udvikling med coronavirus har vi besluttet at lukke foreløbigt ned for alle indendørs aktiviteter og for gruppeaktiviteter. Vi vil tilbyde samvær og kontakt på andre måder. Det kan fx være udendørs aktiviteter i grupper på max 5 personer og ved individuel kontakt på telefon og skærm. Spørg din kontaktperson i Ruder Es, hvilke andre muligheder for kontakt og samvær vi tilbyder.

 

Åbningstider:

Mandag og torsdag fra 15.00 til 20.00

Tirsdag er Ruder ES åben for særlige arrangementer/læringsforløb der kræver tilmelding. Åbningstiden er afhængig af, hvilken aktivitet den enkelte er tilmeldt.

Derudover holdes der åbent på i forvejen udmeldte dage, hvor der foregår særlige arrangementer, fejring af højtider, fælles arrangement ud af huset, osv.

Angående corona

Vi følger udviklingen af coronasituationen meget tæt og overholder alle sundhedsmyndighedernes restriktioner og anbefalinger. Af samme årsag afholder vi i denne periode ikke fester, ligesom vi ikke deltager i samarbejder om særlige arrangementer med de omkringliggende kommuner.

 

Se videoen og få et kig ind i vores Aktivitets- og Kompetencecenter Ruder Es.

Om Ruder Es

Baggrundsinformation