Spring til indhold

Boligerne Birkerød Parkvej 18

Birkerød Parkvej 18
3460 Birkerød
Tlf.: 72 68 32 75

Boligerne Birkerød Parkvej 18

Boligerne ligger i et villakvarter i den nordlige del af Birkerød, ca. 10 minutters gang fra Birkerød S-togsstation. Huset består af en trelænget bygning med 8 selvstændige lejligheder. I boligerne bor der yngre borgere i alderen 18-30 år som har psykosociale eller kognitive vanskeligheder.

 

Corona: Besøg på botilbud

MIDLERTIDIGE BESØGSRESTRIKTIONER PÅ SOCIALE TILBUD

Der er på grund af smittesituationen med corona fortsat indført midlertidige besøgsrestriktioner på sociale tilbud, botilbud og bofællesskaber.

Det er den lokale ledelse på de enkelte tilbud, som med inddragelse af beboeren udpeger besøgspersonerne og træffer beslutning om, hvordan besøgene rent praktisk kan foregå indenfor bekendtgørelsens rammer og under iagttagelse af sundhedsmyndighedernes retningslinjer for håndtering af COVID-19.

Besøgsrestriktionerne betyder:

  • Alle borgere på botilbud og bofællesskaber kan få besøg af 3 faste besøgspersoner, der udpeges blandt beboerens pårørende eller bekendte.
  • Borgere kan få mulighed for at modtage besøg i et besøgslokale eller på indendørs arealer, som de selv råder over.
  • I tilfælde af smitteudbrud, er der stadig adgang for besøg i kritiske situationer for de fast udpegede besøgspersoner.

Der henvises i øvrigt til nedenstående orienteringsskrivelse og bekendtgørelse:

Orienteringsskrivelse - besøg og restriktioner 21. december 2020 Bekendtgørelse - besøgsrestriktioner botilbud 21. december 2020

 

Godt at vide om Birkerød Parkvej

Om boligerne

De praktiske forhold

Hvis du vil bo her