Bliv klogere på demens med Hjerne-Madsen

Demens er tegn på sygdom i hjernen og kan påvirke bl.a. hukommelse, følelsesliv og personlighed. Men hvad sker der egentlig i hjernen, når man får demens? Rudersdal Kommune inviterer til foredrag den 28. maj, hvor hjerneforsker Peter Lund Madsen fortæller om hjernen og demens.

Peter Lund Madsen har udover sin viden om, hvordan demens påvirker hjernen, også selv haft demens helt tæt inde på livet. Han har mistet sin far til demens efter et syv år langt forløb. Peter har derfor selv oplevet, hvordan hans far pludselig begyndte at opføre sig mere og mere mærkeligt, og hvordan familien efter nogle år måtte tage beslutningen om plejehjem.

 

Rudersdal Kommune har arbejdet intenst med demens i en årrække og bl.a. sat fokus på boligområdet for demente, på aktiviteter, støttegrupper for pårørende og mulighed for aflastning. Nu kickstarter Rudersdal arbejdet med en demensstrategi ved at invitere til foredrag om hjernen og demens.

 

Foredraget er tirsdag den 28. maj kl. 19 i Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte. Foredraget er gratis men kræver tilmelding. Billetter kan bookes her: Place to book​