Invitation: Fire workshops for dig, der er iværksætter

Rudersdal Kommune, Rudersdal Rekruttering, tilbyder i foråret 2018 fire workshops til iværksættere og mindre virksomheder i samarbejde med Hovedstadens Iværksætter Program (HIP), Væksthus Hovedstadsregionen. Formålet er bl.a. at understøtte iværksætteri og vækst.

Du kan deltage i en eller flere workshops efter behov. I de enkelte workshops præsenteres du for metoder og værktøjer.

Det giver dig mulighed for, at arbejde målrettet med at styrke din eksisterende virksomhed eller sikre at din helt nye virksomhed får det bedst mulige fundament.

Du vil samtidig møde andre virksomheder med tilsvarende udfordringer.  

  • 6/3  Design og anvend en forretningsmodel
  • 19/3  Den første medarbejder
  • 5/4   Tilbudsgivning og salg til kommuner
  • 11/4   Finansiering  

Læs nedenfor om de enkelte workshops. Tilmelding sker via link under den enkelte workshop. 

Design og anvend en forretningsmodel, 6/3 kl. 16.30-19.30

Forretningsmodellen er omdrejningspunktet for, hvordan din virksomhed tjener penge. Workshoppen design og anvend en forretningsmodel gør dig i stand til at designe, udvikle og teste en bæredygtig forretningsmodel ud fra din forretningside eller forbedre en allerede eksisterende forretning. Du får stillet skarpt på, hvad virksomheden skal leve af, hvad der skal sælges, hvordan og til hvem. 

Læs mere og tilmeld dig workshoppen her ​

Den første medarbejder, d. 19/3 kl. 16.30 – 19.30

At ansætte den første medarbejder er en kæmpe beslutning for de fleste virksomheder. På denne workshop gennemgår vi ansvarsfordeling, økonomi og den sociale dynamik når du ansætter din første medarbejder. Du får også værktøjerne til at reflektere og kvalificere de vigtigste overvejelser, der går forud for beslutningen om at ansætte den første medarbejder. 

Læs mere og tilmeld dig workshoppen her ​   

Tilbudsgivning og salg til kommuner 5/4 kl. 16.30-19.30

Find og vind et offentligt udbud! Hvordan griber du processen an? Hvordan får du de rette beslutningstagere i tale? Hvordan gør du din virksomhed synlig? Hvad er go og no go når du sælger til det offentlige marked? Alt dette får du svar på og værktøjerne til at håndtere på denne workshop.

Læs mere og tilmeld dig workshoppen her​​  

Finansiering, d. 11/4 kl. 16.30 – 19.30

Skal du finde ekstern finansiering er ordentlig forberedelse alfa omega. Workshoppen giver dig overblik over finansieringsmulighederne hos banker, professionelle investorer (business angels, venture fonde), via crowdfunding, leasing og factoring. Vi kigger på, hvad du kan gøre for at finansiere din virksomheds vækst igennem kunder, samarbejdspartnere og leverandører, og du får værktøjer til at udarbejde en finansieringsplan. 

Læs mere eller tilmeld dig workshoppen her​​