Hvem skal have årets frivilligpris?

Du kan nu indstille den person, du synes har lavet en ekstraordinær indsats som frivillig.

Frivilligprisen uddeles en gang om året til en person, en leder, en forening eller en netværksgruppe, som har ydet en særlig indsats i Rudersdal inden for frivilligt arbejde.

Formålet med prisen er at give et skulderklap for den ekstraordinære frivillige indsats, der har gjort en forskel. Udover æren som årets modtager af Rudersdal Frivilligpris modtager vinderen også et diplom, en buket blomster og et værk af årets kunstner i Rudersdal.

Som borger eller medlem af en frivillig organisation eller et netværk, kan I her fremsende jeres anbefaling til den nedsatte jury, som blandt de indkomne forslag indstiller en kandidat prisen. På baggrund af juryens indstilling vil Folkeoplysningsudvalget træffe den endelige beslutning om, hvem der skal modtage Frivilligprisen 2017.

Alle typer af frivillighed kan komme i spil til Frivilligprisen. Frivilligprisen blev uddelt for første gang i 2015.  Sidste år gik den til styregruppen i Juleaftensgruppen for deres store arbejde med hvert år at arrangere fælles juleaften for ældre og enlige i Rudersdal. 

Hvis du ønsker at indstille en frivillig indsats til årets pris, skal du derfor blot trykke her og udfylde formularen:

INDSTIL

Fristen for at indstille til årets Frivilligpris er den 7. september 2017 kl. 12.00.

Prisen vil sammen med en række andre priser blive overrakt af Borgmester Jens Ive ved Fest for Frivilligheden den 26. oktober 2017.

Ønsker du at deltage i Fest for Frivilligheden, kan du snart tilmelde dig her på Rudersdals Kommunes hjemmeside.