Gratis kurser og inspiration til foreninger og frivillige

Er du en træner, leder, instruktør eller lignende i Rudersdal Kommunes kultur- og fritidsliv, så er der aktuelt et informationsmøde om Åben Skole og et kursus vedr. EU's nye Persondataforordning, og hvad den betyder for jeres forening.

Aktuelt

Her kan du finde aktuelle arrangementer, som er målrettet jeres forening.

Aktuelle kurser og arrangementer forår 2018

Den 15. maj - Infomøde om Åben skole Rudersdal og skoletjenesten.dk
Den 16. maj - Ny persondataforordning: Hvad betyder det for jer som foreninger og organisationer?

Kompetenceudvikling

I samarbejde med DGI Nordsjælland afholder Rudersdal Kommune udviklingskurser i løbet af året.

Formålet med disse kurser er at give trænere, instruktører og ledere redskaber og viden til det daglige arbejde i foreningslivet. Kurserne sætter fokus på de udfordringer, du som træner eller leder kan møde i forenings- og fritidslivet og giver dig redskaberne til at tackle disse udfordringer. Det er altid gratis for foreninger og frivillige at deltage i kurserne.

Kuserne i sæsonen 2017/2018 er afholdt. Du kan finde næste sæsons kurser her på siden fra ultimo august.

 

Modtag Rudersdal Kommunes nyhedsbrev til foreninger og frivillige

Du kan modtage relevant information ved at abonnere på nyhedsbrevet for foreninger og frivillige, der udkommer ca. 10 gange årligt. Nyhedsbrevet indeholder både praktiske oplysninger, information om ansøgningsfrister m.m. samt inspiration og links til relevante artikler. Du abonnerer ved at klikke på knappen nedenfor og skrive, at du gerne vil tilmeldes.

Obs! Alle der ønsker at modtage nyhedsbrevet i jeres forening kan komme på listen. Det kan være en fordel at flere modtager nyhedsbrevet, så vigtige informationer ikke overses.