Spring til indhold

Fremtidens fjernvarme

Kommunalbestyrelsen har netop vedtaget kommunens nye varmeplan, "Varmeplan 2023-2035". Den udstikker rammerne for den fremtidige varmeforsyning i de forskellige områder i kommunen.

Varmeplan 2023-2035

Spørgsmål og svar til varmeplanen

Brev udsendt til ejere af et gas- eller oliefyr

Du har fået et brev i din e-Boks fra Rudersdal Kommune, hvis din bolig er opvarmet med gas- eller oliefyr. Hvis du ikke har fået et brev, kan det skyldes fejl i BBR-registret, som har en lang række oplysninger om din bolig / virksomhed.

For alt om de breve vi udsender, klik herunder:

Brev om varmeforsyning

Søg og se om du kan få fjernvarme

​Søg på din adresse herunder og se om der er planer om at tilbyde fjernvarme, hvor du bor. Bemærk at forudsætningerne i Norfors' udbygningsplan stadig kan ændre sig. Bemærk også, at hvis du får svaret "Der er ikke fundet oplysninger!" ved søgning på din adresse, betyder det, at der ikke forventes at blive tilbudt fjernvarme i dit område.

 

Har du spørgsmål til kortet, resultatet af din søgning eller planerne om fjernvarme, kan du kontakte Norfors på minvarme@norfors.dk.

​Er der ikke umiddelbart planer om at tilbyde fjernvarme til din adresse, kan du læse mere om alternative varmekilder længere neden på siden. Det kan også være midlertidige løsninger, hvis der er længere udsigt til, at der kommer fjernvarme, som fx varmepumpe på abonnement.

Infomøder: Præsentationer og video

Proces for udbygning af fjernvarme

Andre varmekilder

Sådan får du en varmepumpe (herunder varmepumper på abonnement)

Sådan får du jordvarme

Se om du kan få solceller eller solvarme

Spørgsmål og svar om udbygning af fjernvarme i Rudersdal

<!--

-->