Spring til indhold

Erhvervspanel 2022

Mangel på arbejdskraft og muligheder for grøn omstilling er aktuelt for stort set alle brancher i Danmark. I Erhvervspanel 2022 inviterer Rudersdal Kommune eksperter og lokale erhvervsfolk til tre inspirationsmøder, der gør os klogere på fremtidens arbejdskraft og bæredygtig forretningsudvikling i privat-offentlige samarbejder. Tilmeld dig et eller flere af møderne i Erhvervspanel 2022 og få gratis inspiration.

Mød bl.a. Artin Hondanloo, medstifter og CEO, Flowering

Få dine medarbejdere til at blomstre - skab bæredygtig rekruttering

Hvordan kan virksomheder få adgang til nye medarbejdere gennem alternative ansættelser, socialt engagement og nye rekrutteringsplatforme. Det får vi to forskellige bud på.

Startupsuccessen Flowering og CEO Artin Hodanloo (foto) lægger hus til dette inspirationsmøde og fortæller om, hvordan de lykkes med at skabe vækst - blandt andet gennem alternative rekrutteringer og bæredygtighed.

Mød også chefkonsulent fra videnshuset Cabi, Signe Bloch Krarup, som har indgående viden om SMV'ers mangel på arbejdskraft og nye veje til rekruttering.

Væksthuset leder dette møde og skaber dialog om løsninger på, hvordan vi sammen sikrer arbejdskraft til lokale virksomheder.

Alle skal med - inspirationsmøde

Unge i job3_Dansk Miljøanalyse

Forestil dig fremtidens arbejdsmarked – kig på nutidens unge

Rutineopgaver, nej tak! Nedsat tid, hybrid arbejdsplads og ekstrem fleksibilitet, ja tak! De unge er tech-savvy og ser sig som influencere på arbejdspladsen, når de snapper om næste personalefest. 

Tag med til Hotel Comwell i Holte og mød futurist og økonomichef Jane Hovmand, som fortæller om trends på fremtidens arbejdsmarked og inspirerer til, hvordan vi rekrutterer og fastholder de unge. Mens de er en potentiel værditilførsel til arbejdsmarkedet, så pendler mange unge - også i Rudersdal - ind og ud af arbejdsmarkedet og har risiko for stor mistrivsel.

Unge godt på vej - inspirationsmøde

Grønne jobs og grøn vækst2

Skab grøn omstilling med nye kompetencer

Mangel på kompetente grønne hænder kan skabe store problemer for virksomheders forretningsudvikling og den grønne omstilling. Mange ambitiøse virksomheder i Rudersdal kan se forretningsmuligheder i at opfinde grønne løsninger til samfundets udfordringer, eller de ønsker at bidrage meget aktivt til den grønne omstilling. Men hvordan kan det realiseres?

På dette inspirationsmøde kigger vi ind i fremtidens grønne arbejdsmarked, og hvilke grønne kompetencer, der er mangel på. Vi deler den nyeste viden og inspiration til, hvordan vi både kan afhjælpe manglen på arbejdskraft, levere grøn omstilling til gavn for lokale virksomheder og gå i retning af klimaneutralitet.

Præcis info om oplægsholder og sted for dette inspirationsmøde følger snarest og senest i midten af september.

Grønne hænder - inspirationsmøde

 

 

Erhvervspanel 2022 - Sammen om fremtidens arbejdskraft

 • Kommune og erhvervsliv i dialog

  Rudersdal Kommunes erhvervsstrategiske tema i 2022 'Sammen om fremtidens arbejdskraft' er baseret på input fra Erhvervspanel 2021. Her deltog omkring 100 af kommunens virksomheder i involverende  dialoger med input og løsningsforslag til, hvordan de bedst kan kan drive og optimere en virksomhed i samspil med Rudersdal Kommune.

  Sammen om fremtidens arbejdskraft har tre overordnede temaer:

  • Alle skal med
  • Unge godt på vej
  • Grønne hænder

   

  *Topbillede bragt med tilladelse fra Flowering.

  Tre tematiske inspirationsmøder

  I oktober, november og december 2022 inviterer Rudersdal Kommune i samarbejde med bl.a. Væksthuset erhvervslivet inden for, til dialog om fremtidens arbejdskraft og med stort fokus på de rekrutteringsudfordringer, som stort set alle brancher står overfor.

  Væksthuset er facilitator for de to første events om Alle skal med og Unge godt på vej.

  Inspirationsmødernes formål er at skabe dialog om de udfordringer, som virksomhederne oplever lige nu, men de skal også give bud på løsninger på, hvordan kommune, erhvervsliv og andre aktører kan gå sammen om at sikre de bedste og mest bæredygtige vilkår for virksomhederne i kommunen.