Erhvervsarrangementer

Som virksomhed i Rudersdal Kommune kan du deltage i en lang række erhvervsarrangementer.

Kulturarrangement for udenlandske medarbejdere og ledsagere

Onsdag den 18. marts kl. 17-19 afholder Rudersdal Kommune og International House et kulturarrangement ”Welcome to North Zealand – a region full of opportunities for internationals” i den smukke Rådsal på Rudersdal Rådhus. Arrangementet er henvendt til internationale arbejdstagere, - søgere og deres familier samt studerende.

Programmet fokuserer på kultur, kulturliv og foreningsliv, og de fællesskaber og oplevelser, som det kan give. Det er også muligt at spørge eksperter fra International House om en række praktiske ting knyttet til livet i Danmark. Arrangementet er en oplagt mulighed for deltagerne til at få større indsigt i Nordsjællands mange muligheder og på den måde forhåbentlig blive inspireret til at bosætte sig eller blive boende i regionen. Alle er meget velkomne.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her

Kulturarrangement for udenlandske medarbejdere og ledsagere​

Erhvervsarrangementer hos Erhvervshus Hovedstaden 

Erhvervshus Hovedstaden hjælper virksomheder med at skabe vækst, eksport og job. Deres sparring er uvildig og tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

Læs om kommende arrangementer hos Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervsarrangementer hos HIP & Iværksætterhuset 

HIP & Iværksætterhuset er til for alle, der vil starte ny virksomhed eller lige er gået i gang. De er iværksætternes genvej til den viden og de værktøjer, der er vigtige for at få en god start som iværksætter.

Læs om kommende arrangementer hos HIP & Iværksætterhuset

Se reportager fra tidligere erhvervsarrangementer i Rudersdal

Få succes med Eksport - Frydenlund, 4. april

Accelerer væksten i din virksomhed -DTU Science Park, 30. oktober