Ebberød Kulturhus

Sophie Magdelenes Vej 9
3460 Birkerød
E-mail: cfsi@rudersdal.dk
Web: www.rudeskov.dk
Tlf. 46 11 36 77

Ebberød Kulturhus

Ebberød Kulturhus er en café, som er åben for voksne med udviklingshæmning og andre, som kommer forbi, samt et fritidstilbud for voksne med  udviklingshæmning
Ebberød Kulturhus ligger i det charmerende og rolige Ebberød, ca. 5 minutters gang fra busforbindelse til Birkerød Bymidte.

 

Corona Opdatering 19. maj:

 

Mandag den 25. maj begynder genåbningen af Dagtilbuddene- og Værkstederne Rude Skov.

For at kunne leve op til myndighedernes krav om at minimere risikoen for smittespredning af COVID-19, er det nødvendigt at vi åbner vores tilbud gradvist.

Det betyder, at alle borgere ikke kan vende tilbage til Rude Skov på samme tid. Vi vil derfor åbne i faser, hvor den enkelte fase evalueres inden næste fase påbegyndes.

De første borgere kan som sagt vende tilbage fra mandag d. 25.maj. Her vil der primært være tale om hjemmeboende borgere eller borgere, der bor alene i egen bolig.

Der vil være forskel på hvor hurtigt de enkelte tilbud åbner i Rude Skov. Dette begrundet i de forskellige tilbuds mulighed for at sikre minimal smitterisiko.

I de efterfølgende uger vil vi udvide vores tilbud til at omfatte flere borgere fra bofællesskaber og botilbud. Vi håber og forventer, at vi omkring Sankt Hans er tilbage med fulde huse på Rude Skov.

Det gælder for alle borgere og samarbejdspartnere, at vi tager direkte kontakt med henblik på at indgå aftaler om opstarten for den enkelte bruger af vores tilbud.

 

Caféen og dermed Tirsdagsmusik holder fortsat lukket indtil videre.

 

Rudersdal Kommune har samlet information til borgerne på siden ‌www.rudersdal.dk/corona‌

Om Ebberød Kulturhus

Hvem kommer her?
Hvad sker her?
Sådan kan du være med

Baggrundsinformation

Organisation og ledelse
Lovgrundlag