Daghjemmet Frydenholm
Daghjemmet Frydenholm har til huse i Den Gamle Villa på Plejecenter Frydenholm. Daghjemmet danner ramme om fællesskab for daghjemsgæster. Her er mulighed for vedligeholdende træning, aktiviteter og socialt samvær i en hyggelig atmosfære.
Vi mener:
• at alle kan noget, og det de kan, skal respekteres
• at alle er forskellige, og det skal respekteres
• at det at bestemme over sig selv, giver livet mening
• at det er godt, at være sammen med andre
Daghjemmet Frydenholm ligger i skovkanten mod Vaserne med udsigt til en lille sø. Adressen er Kongevejen 427, 2840 Holte.
Daghjemmet Frydenholm er åbent for hjemmeboende pensionister, der har brug for at komme ud blandt andre.
På Daghjemmet mødes man i hyggeligt samvær med uddannede medarbejdere, der sikrer kvaliteten i de aktiviteter, der finder sted. Det er vigtigt for medarbejderne at skabe god stemning og meningsfuldt samvær for alle daghjemsgæster.
Vi vil byde dig velkommen til Daghjemmet Frydenholms hjemmeside og håber, at du finder de oplysninger, du søger. Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger eller for at aftale besøg.
Ane Frische og Ayoe Lindgreen
Plejecenterleder Afdelingsleder
Hvad koster det at være på daghjem?
Der er brugerbetaling per dag for at komme i daghjemmet, i øjeblikket 113 kr. pr. dag.
Når du har modtaget brev med tilbud om en daghjemsplads, vil personalet kontakte dig og evt. pårørende for at aftale, hvornår du kan starte. Hvis du oplyser at have behov for transport, vil du af personalet automatisk blive tilmeldt kørsel uden ekstra udgift.
Transport til daghjemmet
Daghjemsgæsterne bliver hentet i deres hjem mellem kl. 9 og 10 og bliver kørt hjem fra daghjemmet kl. ca. 14.30
Åbningstider
Daghjemmet Frydenholm er åbent mandag - lørdag fra kl. 9 til 15.
Der er lukket søn- og helligdage.
Tilbud om aktiviteter
Livet på Daghjemmet Frydenholm tager udgangspunkt i ønsket om at skabe et samvær, der er meningsfyldt og respektfuldt. Omdrejningspunktet for samværet er, at den enkelte daghjemsgæst hver dag oplever sig som både et selvstændigt menneske og en del af et fællesskab. Planlægning af aktiviteter foregår i samråd mellem beboere og personale.
Vi mødes til let morgenmad med hyggeligt samvær og en fællessang. Her tales også om dagens aktiviteter, der i udgangspunktet er planlagt på forhånd, men de kan også udspringe af en spontan idé.
I daghjemmet sætter vi pris på sang, musik og foredrag om mangeartede emner og vi inviterer ofte musikanter ind i huset til fælles fornøjelse. Vi følger med i årets gang og holder årstidens fester, men tager også gerne en svingom i hverdagen.
Vi tager gerne på ture ud af huset i vores minibus. Om sommeren arrangerer vi mange af aktiviteterne udendørs og går små ture i nærområdet.
Daghjemmet tilbyder også vedligeholdende fysisk træning. Den foregår hver dag og kan være integreret i dagligdagen i form af dans, gåture, borddækning, bagning og madlavning, eller i form af træning på trapper og træningscykler, gymnastik eller afspænding, enten individuelt eller i grupper.
Mad og drikke
Let morgenmad og varm frokost med forret eller dessert.
Ældre- og værdighedspolitik og Borgerdialogpolitik
Ældre- og værdighedspolitik
Rudersdal Kommunes ældre- og værdighedspolitik afspejler den vision og de værdier, som kommunen lægger til grund, når borgere har brug for hjælp fra kommunen. Ældre- og værdighedspolitikken er samtidig et værdibaseret redskab for de ansatte i deres daglige arbejde.
Borgerdialogpolitik
Rudersdal Kommune er borgernes fællesskab. En god dialog mellem borgere, politikere og medarbejdere er afgørende for fællesskabets udvikling.
Kommunalbestyrelsen tror på, at den gode dialog skaber bedre løsninger og bidrager til at gøre Rudersdal Kommune til en attraktiv kommune. Formålet med dette kodeks for den gode dialog er at fremhæve de værdier, som kommunen som myndighed og servicevirksomhed vil lægge vægt på i dialogen med borgerne.
Virksomhedsplan
Hvert år udarbejder vi en virksomhedsplan for Plejecenter Frydenholm.
Du finder den under linket nedenfor.
Medarbejderne i Daghjemmet Frydenholm
I Daghjemmet Frydenholm er de ansatte fordelt på følgende faggrupper:
- Pædagog
- Social- og sundhedsassistent
- Ergoterapeut
- Aktivitetsmedarbejder
- Psykomotorisk terapeut
Medarbejdere i Daghjemmet Frydenholm arbejder ud fra en anerkendende tilgang og er gode til både at samarbejde og arbejde selvstændigt. Her er stor gensidig tillid og et rigtig godt arbejdsmiljø.
Hvis du gerne vil søge job på Daghjemmet Frydenholm eller et af de andre daghjem, kan du finde opslåede ledige stillinger på
Rudersdals hjemmeside.
Medarbejderudvalget
Frydenholms medarbejderudvalg afholder møder jævnligt.
MED-udvalget består for tiden af følgende medlemmer:
Ane Berg Frische, centerleder
Bettina F H Madsen, SSH (arbejdsmiljørepræsentant)
Charlotte M Petersen, SSA (arbejdsmiljørepræsentant)
Christina A P Tanggaard, ernæringsassistent
Gabriella Hougaard-Kjær, SSA (nattevagt)
Kirsten M Zimmermann, pædagog, Æblehaven
Mille Soelberg Ræbild, ergoterapeut, Daghjemmet
Rikke Stolberg-Rohr, SSH (tillidsrepræsentant)
Tina Kelbæk, afdelingsleder