Spring til indhold

Dagcenter Frydenholm

Kongevejen 427
2840 Holte
Tlf: 46 11 22 84
Leder: Afdelingsleder Trine Svendsen og afdelingsleder Sus Kjær

Dagcenter Frydenholm

Dagcenter Frydenholm har til huse i Den Gamle Villa på Plejecenter Frydenholm. Dagcentret danner ramme om fællesskab for dagcentergæster. Her er mulighed for vedligeholdende træning, aktiviteter og socialt samvær i en hyggelig atmosfære. 

Vi mener:
• at alle kan noget, og det de kan, skal respekteres
• at alle er forskellige, og det skal respekteres
• at det at bestemme over sig selv, giver livet mening
• at det er godt, at være sammen med andre

Dagcenter Frydenholm ligger i skovkanten mod Vaserne med udsigt til en lille sø. Adressen er Kongevejen 427, 2840 Holte.

Dagcenter Frydenholm er åbent for hjemmeboende pensionister, der har brug for at komme ud blandt andre. 

På dagcentret mødes man i hyggeligt samvær med uddannede medarbejdere, der sikrer kvaliteten i de aktiviteter, der finder sted. Det er vigtigt for medarbejderne at skabe god stemning og meningsfuldt samvær for alle dagcentergæster.

Vi vil byde dig velkommen til dagcenter Frydenholms hjemmeside og håber, at du finder de oplysninger, du søger. Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger eller for at aftale besøg.   

                    

Corona

Se status for smitteforebyggelse:

Corona - Social og Sundhed​

 

Kontakt til dagcenter Frydenholm

Praktisk information for nye brugere

Hverdagen på dagcenter Frydenholm

Om dagcenter Frydenholm

Om organisationen – hvem er vi

OM OS

Plejecenter Frydenholm består samlet af Plejecenter Frydenholm, Bofællesskabet Æblehaven for borgere med demens samt Dagcenter Frydenholm og Dagcenter Skovvang for hjemmeboende borgere med demens. Vi lægger vægt på meningsfulde aktiviteter og fællesskaber gennem tæt tværfagligt samarbejde og afprøvning af nye tiltag. Derudover arbejder vi med fokus på tæt pårørendesamarbejde og gode overgange på tværs. Vi er beliggende på Kongevejen i Holte, i naturskønne omgivelser og med gode forbindelser til offentlig transport