Spring til indhold

Affald

Beskedservice

Besked på sms eller mail

Ved at tilmelde dig beskedservice kan du få besked på sms eller mail dagen før, vi tømmer dine affaldsbeholdere til genanvendeligt affald. Du kan også vælge at få besked om, hvornår det er sidste tilmeldingsfrist til storskraldsordningen. Husk at du først kan tilmelde dig beskedservice, når du har modtaget de nye beholdere.

Tilmeld dig service / ret din tilmelding

Selvbetjening

Brug "Mit Affald"

På selvbetjeningssiden Mit Affald kan du bl.a. anmelde problemer med tømning af din genbrugsbeholder, tilmelde beskedservice og finde din tømmekalender.

Mit Affald

AKTUELT

Ændret tømmedag for restaffald

Fra mandag den 23. maj får mange adresser ændret tømmedag og rute, hvilket betyder at mange får hentet restaffald en anden dag end de plejer. Ændringerne sker på grund af det første område har fået beholdere til at sortere madaffald. 

Du kan altid se hvornår dine affaldsbeholdere bliver tømt på selvbetjeningssiden Mit Affald under kalender.

Selvbetjeningssiden Mit Affald​

Hvis du HAR fået den nye beholder til rest- og madaffald skal du være opmærksom på at sidste gang dit sækkestativ eller gamle beholder bliver tømt er i uge 21. Det er dog ikke sikkert, at den tømmes på din almindelige tømmedag, og sækkestativ/beholder kan derfor blive tømt fra mandag morgen kl. 6 til fredag eftermiddag.

Vigtig info om ny beholder til rest- og madaffald