Spring til indhold

Affald

Selvbetjeningsiden Mit affald

På selvbetjeningssiden Mit affald kan du bestille ekstra tømninger, melde om manglende tømninger, købe affaldsposer, se tømmedatoer, tilmelde dig sms-service og meget mere. Tryk på linket, indtast din adresse og så er du igang. 

Gå til selvbetjeningssiden Mit affald

Få besked på sms eller mail

Her kan du tilmelde dig beskedservice, så du får besked på sms eller mail dagen før, vi tømmer dine affaldsbeholdere til genanvendeligt affald. Du kan også vælge at få besked om, hvornår det er sidste tilmeldingsfrist til storskraldsordningen. Husk at du først kan tilmelde dig beskedservice, når du har modtaget de nye beholdere.

Tilmeld dig service / ret din tilmelding

 

Aktuelt

Haveaffald - problemer med tømning af beholdere

Der har i opstarten af haveaffaldssæsonen desværre været problemer med at tømme visse beholdertyper i haveaffaldsordningen på grund af en forkert indstilling af skraldebilerne.

Hvis du ikke har fået tømt din beholder med haveaffald torsdag den 1. april, fredag den 2. april, mandag den 5. april eller tirsdag den 6. april, kan du ved næste tømmedag sætte en ekstra portion haveaffald ud.

Du kan sætte enten en papirssæk eller et bundt (kun grene) frem. Hvis du vælger at aflevere grene i et bundt, skal bundtet være samlet med snor i et nedbrydeligt materiale som fx bomuld, hør eller sisal af hensyn til den efterfølgende kompostering.

Sæt posen eller bundtet ved siden af din beholder senest kl. 6 på fortov på din næste tømmedag.

Vi beklager de gener, den manglende tømning har medført.