Spring til indhold

Affald

Selvbetjening

Se hvornår dit affald bliver hentet og fortæl om problemer

Er dit affald ikke blevet hentet, eller kan du ikke huske, hvornår du næste gang får tømt beholderen med plast og papir, så brug selvbetjeningssiden "Mit Affald". Her kan du anmelde problemer, finde datoer for tømning og tilmelde dig beskedservice, hvis du vil have en sms eller mail dagen før tømning. Aktuelt kan der opleves uregelmæssigheder i driften og længere sagsbehandlingstid. Det skyldes, at indkøring af de nye affaldsordninger giver udfordringer med afhentning af affaldet.

Mit Affald

Generel information om affald

Beskedservice

Besked på sms eller mail

Ved at tilmelde dig beskedservice kan du få besked på sms eller mail dagen før, vi tømmer dine affaldsbeholdere til genanvendeligt affald. Du kan også vælge at få besked om, hvornår det er sidste tilmeldingsfrist til storskraldsordningen. Husk at du først kan tilmelde dig beskedservice, når du har modtaget de nye beholdere.

Tilmeld dig service / ret din tilmelding

Aktuelt

Husk at fjerne is og sne

Nu det er blevet vinter med sne, skal du huske at fjerne sne og is samt gruse på adgangsvejen til dine affaldsbeholdere, så skraldemanden ikke falder. Husk også at tænde lys, når det er mørkt.

Sådan skal din adgangsvej være