Spring til indhold

Åben Skole Rudersdal

Rudersdal Kommune samarbejder med kulturinstitutioner, foreninger og erhverv med det formål at skabe spændende og lærerige oplevelser for børn og unge i Åben Skole Rudersdal. Sammen arbejder vi for at udvikle anderledes undervisningsmiljøer for folkeskolernes elever, der gør kultur, natur, kunst og bevægelse til et grundelement i børn og unges læring og dannelse.

 

Opret et tilbud til Åben Skole

Fakta og kontakt om Åben Skole Rudersdal

 

Koncept og samarbejde

KONCEPT

Mål, organisering og baggrund for den åbne skole i Rudersdal er beskrevet i et politisk vedtaget koncept.

Åben Skole Rudersdal

Åben Skole Rudersdal arbejder ud fra en distrikt-tankegang. Konceptet går ud på at tre repræsentanter varetager Rudersdal Kommunes tre skoledistrikter.

Med denne ordning søger vi at skabe en tættere dialog med lærere og ledere på den enkelte skole, så skolernes lærere vil kunne få det bedste ud af tilbuddene indenfor Åben Skole Rudersdal. 

Repræsentanterne fungerer som direkte ”hotline” mellem aktører og skolerne.  
Lærerne vil kunne kontakte Åben Skole repræsentanten i deres skoledistrikt direkte pr. telefon eller mail og få inspiration og idéer til, hvilke tilbud, der passer til lærernes faglige ønsker og behov. Repræsentanterne kan endvidere koordinere og koble lærerne til de relevante aktører på kulturinstitutioner, forenings og erhvervslivet.