Åben Skole Rudersdal

Rudersdal Kommune samarbejder med kulturinstitutioner, foreninger og erhverv med det formål at skabe spændende og lærerige oplevelser for børn og unge i Åben Skole Rudersdal. Sammen arbejder vi for at udvikle anderledes undervisningsmiljøer for folkeskolernes elever, der gør kultur, natur, kunst og bevægelse til et grundelement i børn og unges læring og dannelse.

 

Opret et tilbud

Fakta og kontakt om Åben Skole Rudersdal

Hvor kan jeg se tilbud om åben skole?
Hvilke kriterier er der for åben-skole-tilbud?
Hvem skal jeg kontakte for spørgsmål om den åben skole?

 

Koncept og samarbejde

KONCEPT

Mål, organisering og baggrund for den åbne skole i Rudersdal er beskrevet i et politisk vedtaget koncept.

 

Tidligere konceptbeskrivelse for Åben Skole Rudersdal

 

 

Åben Skole Rudersdal

Åben Skole Rudersdal arbejder ud fra en distrikt-tankegang. Konceptet går ud på at tre repræsentanter varetager Rudersdal Kommunes tre skoledistrikter.

Med denne ordning søger vi at skabe en tættere dialog med lærere og ledere på den enkelte skole, så skolernes lærere vil kunne få det bedste ud af tilbuddene indenfor Åben Skole Rudersdal. 

Repræsentanterne fungerer som direkte ”hotline” mellem aktører og skolerne.  
Lærerne vil kunne kontakte Åben Skole repræsentanten i deres skoledistrikt direkte pr. tlf eller mail og få inspiration og idéer til, hvilke tilbud, der passer til lærernes faglige ønsker og behov. Repræsentanterne kan endvidere koordinere og koble lærerne til de relevante aktører på kulturinstitutioner, forenings og erhvervslivet.