Grønne Besøg

Hvad er et Grønt Besøg

Et Grønt Besøg er et gratis og uforpligtende tilbud fra Rudersdal Kommune til små og mellemstore lokale virksomheder, hvor vi kommer forbi jeres virksomhed i en halv til en hel time og ser på, om I har uudnyttede grønne potentialer. Vi kigger på om I har mulighed for at sortere jeres affald mere optimalt, om I kan spare på jeres energiforbrug i virksomheden, og om der er uudnyttede ressourcer i jeres produktion.  Alt sammen med det formål at se på, hvordan jeres virksomhed kan blive grønnere. 

Det første grønne skridt 

Oftest skal der kun små forandringer og ændringer af vaner til, for at din virksomhed kan spare energi, blive mere bæredygtig eller sikre større genanvendelse af ressourcer fra jeres erhvervsaffald. På et Grønt Besøg hjælper vi jeres virksomhed med at se, hvor I selv kan starte, for at tage det første skridt til at blive grønnere. 

Bestil et Grønt Besøg

Få hjælp til at komme endnu længere med grøn omstilling i din forretning

Grønt Besøg er også en mulighed for at stille skarpt på om I, i jeres virksomhed, kunne tænke jer -og har potentiale til, mere omfattende grøn omstilling indenfor energibesparelse, affaldshåndtering eller i forhold til at få en grøn forretningsplan. Hvis I har ønsker om at arbejde mere indgående med grøn omstilling kan Rudersdal Kommune facilitere muligheden for at være med i forskellige projekter, hvor I får gratis konsultenthjælp, råd og vejledning, gennem et længerevarende projektforløb.

Læs mere om projekterne 'Bæredygtig Bundlinje 2.0', 'Styr Energien 2.0' og projektet 'Sammen om nem affaldshåndtering og genanvendelse' nedenfor.

Bæredygtig Bundlinje
Styr energien og styrk økonomien
Sammen om nem affaldshåndtering og mere genanvendelse.

Hvorfor bestille et Grønt Besøg?

Hvorfor sige ja til, eller bestille et Grønt Besøg? Nedenfor kan du se eksempler på hvordan Grønne Besøg -og de projekter vi herigennem faciliterer mulighed for at være med i, har kickstartet den grønne omstilling hos lokale virksomheder. 

Vi tager på proaktive Grønne Besøg hos udvalgte brancher

Grønne Besøg er en del af Rudersdal Kommunes indsats for at skabe grøn omstilling i kommunen. Udover muligheden for at en virksomhed selv kan bestille et Grønt Besøg, tager vi derfor også løbende på proaktive Grønne Besøg hos udvalgte brancher.  Indtil videre har vi besøgt gartnerier og blomsterhandlere, lager- og engros virksomheder, restauranter og storkøkkener og detailhandlen. På de  opsøgendeGrønne Besøg, hvor vi kommer forbi en udvalgt branche vejleder vi om affaldssortering og fortæller om muligheden for energioptimering og deltagelse i ovenstående længerevarende  projekter.

 

Andre Relevante tilbud til små og mellemstore virksomheder

Rudersdal Kommune facilitere adgang til flere typer udviklingsforløb og former for støtte til lokale virksomheder. Læs mere i nedenstående.