Spring til indhold

Bæredygtig Bundlinje 2.0

Bæredygtig Bundlinje 2.0 er en gratis mulighed for små og mellemstore virksomheder til at få en grønnere og mere bæredygtig forretning, gennem et projektforløb, hvor vidensinstitutioner, brancheorganisationer, konsulenter og rådgivere står klar til at hjælpe.

Bæredygtig Bundlinje 2.0

OBS: Projektet er afsluttet pr. september 2022
Få hjælp til at skabe en business case til en mere bæredygtig forretning

Projektet er primært rettet mod virksomheder indenfor byggebranchen (-tømrere, snedkere, murere, malere, anlægsarbejdere, samt små og mellemstore entrepriser og bygherrevirksomheder) og oplevelsesbranchen (hoteller, restauranter og cafeer), men alle virksomheder, der har mod på at arbejde med cirkulær økonomi og at få en bæredygtig bundlinje, er velkomne til at søge om deltagelse.

Det afgørende er,  at I er motiveret for en grøn og cirkulær forretningsudvikling og at I vil bidrage med et stort engagement, da I skal være klar på at lægge 60 til 150 timer i forløbet over de 9 til 12 måneder det varer. Det kræver også, at I åbner jeres dør for rådgivere, og at I vil dele forbrugsdata for jeres virksomhed.

Hvad får I ud af at deltage

I får adgang til netværk, viden og workshops, som giver jer mulighed for at trække på andre virksomheders erfaringer med at få certificeringer, miljømærkninger og bæredygtige forretningsmodeller op at køre.

I får en screening og kortlægning af jeres potentialer for grøn og cirkulær omstilling i jeres forretning, med udgangspunkt i rådgivning fra erfarne konsulenter. I får en business case for jeres virksomhed, der giver jer et overblik over hvilke bæredygtige ændringer, der skal til for at få en bæredygtig bundlinje.

Og I får mulighed for at udarbejde en handlingsplan, der gør jer i stand til at komme igang med arbejdet . Desuden har I mulighed for at søge støtte til implementering af tiltagene.

Læs mere om Bæredygtig Bundlinje 2.0​

Bæredygtig bundlinje 2.0 består af to spor. Spor 1 er for virksomheder, der vil arbejde med én eller flere temaspecifikke grønne indsatser der kan optimere jeres nuværende forretningsmodel. Spor 2 er for virksomheder, der vil gå et skridt videre og sætte virksomhedens værdikæde under lup

Ønsker du at høre mere om projektet, er du meget velkommen til at kontakte projektleder i Rudersdal Kommune, Tilde Worsøe via e-mail tiwo@rudersdal.dk eller tlf. 46 11 24 32.

Lokale virksomheder i Bæredygtig Bundlinje 2.0

Pølsevogn

Meddethele.dk

Cateringfirmaet meddethele.dk, der udlejer madvogne til enhver lejlighed, deltager i Bæredygtig Bundlinje 2.0 med fokus på bedre affaldssortering og minimering af emballageaffald.

meddethele.dk logo

Læs mere om meddethele.dk

Poul Sejr Nielsen A/S

Poul Sejr Nielsen, der laver diverse tekniske installationer såsom VVS, el, ventilation mv. deltager i Bæredygtig Bundlinje 2.0 med fokus på at optimere deres logistikplanlægning.

 

Læs mere om Poul Sejr Nielsen A/S.​

Metal til recycling

ERA Recycling

ERA Recycling, der arbejder med recycling af bl.a. restprodukter fra konservesdåseindustrien, deltager i Bæredygtig Bundlinje 2.0.

 

ERA Recycling logo

Læs mere om ERA Recycling​.

Flowering

Flowering

Blomsterforretningen Flowering deltager i Bæredygtig Bundlinje 2.0 med fokus på at reducere vandforbruget og optimere processen med at binde blomsterbuketter af overskudsblomster.

 

Flowering logo

Læs mere om Flowering​.

Color & Co

Color & Co

Gardinvirksomheden Color & Co deltager i Bæredygtig Bundlinje 2.0.

 

Læs mere om Color & Co​.

En del af Gate 21

Bæredygtig Bundlinje 2.0 er at projekt under Gate 21. Gate 21 er et partnerskab mellem regioner, kommuner, virksomheder og vidensinstitutioner i Greater Copenhagen, der arbejder for det fælles mål at accelerere den grønne omstilling og vækst. Gate 21 vision er at gøre Greater Copenhagen til il den førende region i verden for grøn omstilling og vækst.

Gå til Gate 21's hjemmeside​

 Rudersdal-virksomheder i Bæredygtig Bundlinje 1.0

Læs mere om Kurhotel Skodsborg og Agnes Foods udbytte af at være med i Bæredygtig Bundlinje 1.0 via nedenstående link. Se desuden flere cases via linket til Gate 21 casebank for Bæredygtig Bundlinje 1.0.

Læs mere om Kurhotel Skodsborgs udbytte af at være med i Bæredygtig Bundlinje 1.0.‌  

‌Læs mere om Agnes Foods udbytte af at være med i Bæredygtig Bundlinje 1.0.​‌

Gå til Gate21 casebank for Bæredygtig Bundlinje 1.0

Mere om Bæredygtig Bundlinje 2.0​