Spring til indhold

Rådgivning og vejledning til borgere over 18 år

Har du en nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller er du pårørende, kan du få rådgivning og vejledning i Social og Sundhed. Har du psykiske udfordringer og har du brug for let tilgængelig hjælp og rådgivning, kan du også benytte dig af Åben Rådgivning, som er åben for personlig henvendelse to gange om ugen.  

 

Åben Rådgivning

 • Åbningstider

  Den åbne rådgivning har åbent hver tirsdag kl. 12.30 - 15.00 og hver torsdag kl. 14.00 - 16.30.

  Du kan enten ringe til os på telefon 46 11 34 18 eller kigge forbi ”På Sporet” på Rønnebærvej 19 i Holte – du behøver ikke tidsbestilling, du kommer bare.

  Den første tirsdag og den tredje torsdag i hver måned kan du møde en medarbejder fra Ydelse, der kan vejlede og hjælpe med din økonomi samt fx ansøgninger om enkeltydelse.

  Den sidste tirsdag i hver måned kan du møde en medarbejder fra Jobcenteret, som kan vejlede om job og uddannelse.

  Det kan være, du står med en udfordring, hvor vi ikke er de rette til at hjælpe dig, men så sørger vi for, at du bliver guidet videre til den rette hjælp. 

  Vi er her for at støtte dig og guide dig i de muligheder, lokalsamfundet og kommunen kan tilbyde, men det er vigtigt for os, at du tager ansvar og selv bliver styrmand i dit liv.

Rådgivning og vejledning i Social og Sundhed

Sådan behandler vi din sag

Søger du information om seniorpension?

Seniorpension kan være en mulighed, hvis du er tæt på folkepensionsalderen, har været mange år på arbejdsmarkedet, og din arbejdsevne er varigt sat ned til højst 15 timer om ugen i forhold til dit seneste job. Det er beskæftigelsesområdet som varetager forhold vedrørende seniorpension. Du skal derfor kontakte Jobcenter Rudersdal, hvis du har spørgsmål angående seniorpension tlf. 46 11 30 00

 

Baggrundsinformation