Spring til indhold

10. klasse

Unge i Rudersdal Kommune kan frit vælge det 10. klasses tilbud, som de ønsker. Rudersdal Kommune samarbejder med Hillerød Kommune og Lyngby Handelsskole, hvor eleverne er sikret en plads, da kommunen ikke har eget 10. klassetilbud. Skolerne er betalingsfri.

Skoleelever fra Rudersdal Kommune er garanteret en plads på 10. Klasseskolen på Hillerød Ungdomscenter, som er Hillerøds 10. klasseskole. Tilsvarende kan elever vælge 10. klasse på Lyngby Handelsskole, hvor eleven samtidig kommer godt i gang med en erhvervsuddannelse ved at gennemføre Grundforløb 1 på EUX.

 

Transport

Rudersdal Kommune betaler for transport til 10. klasse for elever der benytter de to skoler kommunen samarbejder med. Hvis forældrene benytter sig af det frie skolevalg og vælger at søge plads på en anden skole, betyder det, at eleven ikke har krav på betalt transport. Hverken hvis den valgte skole ligger i egen kommune eller i en anden.

I skoleåret 2020/21 gælder særligt at kommunen også betaler for transport til elever på Egeskolen i Furesø Kommune da det har været oplyst i forbindelse med vejledningen.

På siden Transport til skole kan du se, hvordan du søger. 

 

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er 1. marts 2021

Tilmeldingen sker på optagelse.dk